Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Parijs schenkt Kerstversieringen

december 23, 2020 914

Disneyland Parijs deelt de magie van het Kerstseizoen met enkele afdelingen van een kinderziekenhuis door hen 50.000 Kerstversieringen te schenken. 

Elk jaar in december brengen de Disney VoluntEARS - medewerkers van Disneyland Parijs die zich als vrijwilliger inzetten - de magie van Disney en de geest van het Kerstseizoen naar kinderen die in ziekenhuizen verblijven en dit door middel van acties zoals het in vorm knippen van bomen, verrassingsbezoeken van Disney characters en ander entertainment en activiteiten. Deze inspanningen zijn al jarenlang een traditie en symboliseren de essentie van het resort dat zich het hele jaar door inzet voor zieke en kansarme kinderen en hun families. 

Gezien de nooit eerder geziene aard van deze Kerst, hebben de Disney VoluntEARS een andere manier gevonden om de kamers van de kinderafdelingen op te vrolijken. In november hebben ze 50.000 kerstversieringen verzameld, klaargemaakt en opgestuurd om de kinderafdelingen in 150 ziekenhuizen in Frankrijk en België te versieren. Dit is slechts één van de nieuwe manieren waarop Disneyland Parijs dit jaar het vakantiegevoel en de magie van Disney heeft overgebracht aan degenen die dit het meest nodig hebben.

Sinds maart 2020 heeft Disneyland Parijs voor meer dan 10 miljoen euro aan voedsel, medisch materiaal en Disney merchandise gedoneerd aan non-profitorganisaties, ziekenhuizen en lokale en nationale partners.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 23 december 2020 20:24

Laagste prijs kalender