Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Hotel Santa Fe ** Aanbevolen

augustus 08, 2020 74731

Index

Slechts 20 minuten van het park vind je Disney Hotel Santa Fe. Een oase van comfort en gastvrijheid waarvoor Disney bekend staat, dat zo aan de bekende Route 66 had kunnen liggen. Dit hotel is, niet geheel onverwachts, in Santa Fe-thema en geeft je daardoor het gevoel direct in New Mexico te zijn.

Afbeelding


Uitstekende Disneykwaliteit
Ook al is Disney Hotel Santa Fe één van de goedkoopste plekken om vlakbij de Disney Parken te verblijven, wil dit niet zeggen dat je hier geen waar voor je geld krijgt. Ieder Disney Hotel biedt namelijk de Disneykwaliteit waar Disney wereldwijd om bekend staat. Cast Members staan voor je klaar vanaf het moment van aankomst tot aan het moment om je uit te zwaaien als je weer naar huis vertrekt. Garantie voor een onvergetelijk verblijf!


Het echte vakantiegevoel
Wanneer je voorbij de slagboom van Disney Hotel Santa Fe rijdt, voel je je direct in een andere wereld. Het hoofdgebouw met neon-verlichting met daarachter de oranje-achtig gekleurde hotelgebouwen die doen denken aan de Pueblo-stijl. Je waant je direct in het Zuidwesten van Amerika, ver van huis. Hierdoor krijg je direct het gevoel dat je op een verre reis bent.

Gethematiseerde kamers
Ka-Chow! Bliksem McQueen zou zo je kamer kunnen binnen racen, want ze zijn helemaal in de stijl van de populaire filmreeks Cars. De kamers zijn aangekleed met iconische pionlampen, je favoriete Cars-personages en meer. Hier kunnen de echte Cars-fans heerlijk wegdromen na een drukke dag in de Disney Parken.


Extra Magic Time
Als hotelgast van een Disney Hotel kun je al extra vroeg van de Disney Parken genieten met Extra Magic Time. Dagelijks gaat tijdens de Extra Magic Time een selectie aan attracties eerder open, afhankelijk van de periode kan het aanbod aan attracties wisselen. Kijk daarom vooraf op de website of ter plaatse welke attracties in welk park eerder geopend zijn.


Vorige 1/6 Volgende »

Aanvullende informatie

  • Type: Value
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Laatst aangepast op zondag 20 februari 2022 12:42

Laagste prijs kalender