Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Hotel Cheyenne *** Aanbevolen

augustus 08, 2020 80180

Index

Zet je hoed op en trek je cowboylaarzen aan en je hebt meteen het gevoel dat je in het Wilde Westen loopt, wanneer je aankomt bij Disney Hotel Cheyenne. Te midden van een westerndorpje zoals je dat kent uit de bekende westernfilms, stap je een echte saloon binnen, stil je je honger met typisch cowboyeten en ontmoet je je favoriete Toy Story-figuren.

Afbeelding


Uitstekende prijskwaliteitverhouding
Bij Disney Hotel Cheyenne krijg je meer waar voor je geld, door de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Dit 3-sterrenhotel biedt alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf, maar voor een kleine prijs. Ideaal als je wilt verblijven in de Disneysfeer met een beperkt budget.


Westernwaardig decor
Het hotel is opgedeeld in diverse losse gebouwen die samen het decor vormen van een echt pioniersdorp. Ieder gebouw is vernoemd naar legendarische personen, waaronder Billy the Kid, Sitting Bull en Anny Oakley. Verder kun je er diverse verwijzingen naar het Wilde Westen ontdekken, waaronder tipi’s en een fort.

Gethematiseerde kamers
Na een grootschalige renovatie van het gehele hotel, die afgerond werd in 2017, kunnen gasten de geheel nieuw ontworpen kamers ontdekken. Naast een upgrade van de kamervoorzieningen naar de huidige standaarden, werden tevens Woody en zijn Vrienden uit de populaire Toy Story-filmreeks verwelkomd op de kamer. Hier zijn diverse details te ontdekken die verwijzen naar de films.


Extra Magic Time
Als hotelgast van een Disney Hotel kun je al extra vroeg van de Disney Parken genieten met Extra Magic Time. Dagelijks gaat tijdens de Extra Magic Time een selectie aan attracties eerder open, afhankelijk van de periode kan het aanbod aan attracties wisselen. Kijk daarom vooraf op de website of ter plaatse welke attracties in welk park eerder geopend zijn.

Leer meer over biodiversiteit
Ontdek en leer over biodiversiteit bij Disney Hotel Cheyenne. Disneyland Paris vindt het belangrijk dat de biodiversiteit binnen het resort gewaarborgd wordt. Via een wandelroute langs diverse plekken op het terrein van het hotel kun je meer te weten komen over de natuur aan de hand van interessante informatieborden. Leuk en leerzaam voor het hele gezin!


Vorige 1/6 Volgende »

Aanvullende informatie

  • Type: Value
Beoordeel dit item
(3 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 17 november 2021 13:04

Laagste prijs kalender