Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

10 meest romantische plaatsen in Disneyland Paris

februari 14, 2021 1114
Tijdens dit Valentijnsweekend willen we onze selectie van de meest romantische plekjes in Disneyland Paris met jullie delen... Wat zijn de jouwe?

Het Kasteel van Doornroosje
Voor zijn pastelkleuren en prachtig geraffineerde mix van architectuur en beplanting. De perfecte hoeveelheid voor Aurora en Philippe om even te pauzeren. Overweeg een bezoek in de ochtend voor meer rust en stilte, wanneer het licht van de opkomende zon dat door de glas-in-loodramen schijnt werkelijk magisch is!

De Paardentram
Rijd in een rustig tempo door Main Street, U.S.A. in een paardentram voor een authentieke stap terug in de tijd. Doe dit in de vroege ochtend wanneer Main Street, U.S.A. nog sereen rustig is.

Mad Hatter's Theekopjes
Laat je meeslepen met een wervelende en duizelingwekkende wals aan boord van één van de Mad Hatter's theekopjes. Wacht tot de avond valt en de kleurrijke lantaarns van de attractie worden aangestoken. Dan wordt het nog magischer!

De Wensput
Verklaar je genegenheid aan je geliefde op de plek waar Sneeuwwitje en haar prins elkaar voor het eerst zagen! Zorg ervoor dat je een wens doet voordat je vertrekt. Dat is traditie!

Eve en Wall-E

Deel in de liefde van deze twee schattige robotjes voordat je naar de sterren vliegt in Hyperspace Mountain of Star Tours: The Adventure Continues.

L'Auberge de Cendrillon

Steel een teder moment op de elegante binnenplaats van de herberg, naast de waterput en de paardenkoets, in het hart van een koninkrijk dat baadt "in romantiek en tradities". Vraag dan, voor een romantisch diner, om één van de afgezonderde tafeltjes achter de open haard. Het is zo gezellig!

La Cabane des Robinsons
Vanaf het observatiedek kan je Adventureland zien oplichten bij het vallen van de avond, gesust door de gedempte melodieuze geluiden van de tropische jungle.

Thunder Mesa Riverboat Landing

Laat je meevoeren op de kalme wateren van de Rivers of the Far West in één van Molly Brown's ontspannende hutten.

Place de Rémy
Wandel door de "Stad van de Liefde", gezien door de ogen van de kunstenaars van Pixar Animation Studios, en luister naar de accordeonmuziek. Misschien kom je Colette en Linguini wel tegen - ze staan vlakbij geparkeerd!


Captain Jack's - Restaurant des Pirates
Geniet van een heerlijk diner voor twee bij kaarslicht, met uitzicht op een maanverlichte rustige Caribische lagune... Je hoeft niet te zoeken naar de schat - je hebt hem recht voor je!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zondag 14 februari 2021 13:14