Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Inzetten op diversiteit en inclusie: een kernwaarde bij Disneyland Paris

maart 04, 2021 274
Diversiteit en inclusie zijn veel meer dan kernwaarden bij Disneyland Paris, als een internationaal en multicultureel bedrijf met 17.000 Cast Members die 124 nationaliteiten vertegenwoordigen, 20 talen spreken en in 500 beroepen werken*.
Gendergelijkheid is een kernpijler van het engagement van het resort, met vrouwen die de helft van alle Cast Members uitmaken en 80% van de Cast Members in vaste functies. Ongeveer 43% van de managers en hoger zijn vrouwen - inclusief onze president, Natacha Rafalski. In alle sectoren van ons bedrijf en op elk niveau werken er  vrouwen.

Voor het tweede jaar op rij scoorde Disneyland Paris 94/100 op de jaarlijkse Gender Equality Index die werd ingesteld als onderdeel van de "Avenir Professionnel" wet in Frankrijk. Deze index dient als jaarlijkse meting van de verbintenissen van het bedrijf om een omgeving te bieden die gebaseerd is op de gelijkheid van mannen en vrouwen.

Gendergelijkheid wordt bevorderd in Disneyland Paris door middel van invloedrijke beleidslijnen en voortdurende betrokkenheid die blijven uitbreiden. Het resort heeft verschillende gelijkheidsovereenkomsten geïmplementeerd om gendergelijkheid te bevorderen, van rekruterings- en aanwervingspraktijken tot ondersteuning tijdens de hele Cast-ervaring. Er zijn ook tal van speciale groepen voor werknemers die het hele jaar door inspiratie, steun en betrokkenheid bieden aan Cast Members, evenals exclusieve conferenties en evenementen met inspirerende gastsprekers, workshops en discussies over gendergelijkheid en diversiteit.

Disneyland Parijs blijft gefocust op de groei van deze inspanningen, zodat Cast Members de middelen en steun hebben die ze nodig hebben om hun carrière te ontwikkelen en hun eigen verhaal te schrijven. Onze diversiteit aan talent is de sleutel tot uitmuntendheid en creativiteit en verrijkt de professionele en persoonlijke ervaringen van de Cast, terwijl het ons helpt magische ervaringen te creëren voor de gasten.

Kom deze maand terug naar onze website en sociale mediakanalen als we meer delen over de verbindingen van het resort, waaronder onze jaarlijkse interne International Women's Day conferentie en profielen van vrouwelijke Cast Members in Disneyland Paris volgende week.
 *Gegevens vanaf 2019
Beoordeel dit item
(0 stemmen)