Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

InsidEars Live from the Magic at Disneyland Paris Episode 1

maart 02, 2021 307
InsidEars neemt ons in de nieuwe serie “InsidEars Live from the magic at Disneyland Paris” mee naar de momenteel gesloten parken.
Matthias en Chloe geven ons een kijkje op de werken tijdens de sluiting van ons resort, de onderhoudsteams werken dagelijks aan de kleine details waar we zo van houden. Om de hinder voor de gasten zoveel mogelijk te beperken, werken de teams normaal vooral als de parken gesloten zijn, maar nu kunnen ze dus ook overdag werken.

In Main Street U.S.A. worden gebouwen opnieuw geschilderd en gerenoveerd tijdens deze sluiting. Restaurant Market House Deli wordt ook van binnen helemaal gerenoveerd, zo wordt sommige decoratie vernieuwd of vervangen. In Casey’s Corner zijn de zijwanden op de muren, deuren en de vloer gerenoveerd.

In Fantasyland werd de gevel van Chalet de la Marionnette gerenoveerd en de binnenkant van de attractie Les Voyages de Pinocchio vernieuwd. Ze gingen van scène naar scène om delen opnieuw te schilderen en nieuwe led-verlichting te plaatsen. De renovatie duurde ongeveer 2 maanden en was normaal voor later gepland, maar door de sluiting van de parken werd deze eerder uitgevoerd.

In Twilight Zone Tower of Terror komen we te weten dat de spinnenwebben gemaakt zijn met warme lijm. Ze werden ook niet zomaar geplaatst maar met duidelijke  instructies van The Walt Disney Imagineering met tekeningen. Bij de renovatie van bepaalde stukken moeten de Cast Members precieze instructies opvolgen van The Walt Disney Imagineering teams, als er wat gerenoveerd wordt moet nadien alles terug geplaatst worden zoals het was. Hiervoor worden soms foto’s verstuurd naar The Walt Disney Imagineering zodat ze alles kunnen goedkeuren.Afbeelding
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 02 maart 2021 10:53