Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Franse vakmensen brengen het Sleeping Beauty Castle weer helemaal tot leven

april 08, 2021 1257

Het is de eerste keer sinds 1992 dat het Sleeping Beauty Castle een grote renovatie zoals deze krijgt. Het iconische symbool van Disneyland Paris zal schitteren als nooit tevoren.


Disneyland Paris heeft een lange historie wat betreft de samenwerking tussen vele Franse en Europese vakmensen voor het creëren van alle prachtig gedetailleerde locaties in de Disney Parken. En om projecten van dit enorme formaat aan te kunnen, waarbij het vakmanschap en detailniveau van het resort gerespecteerd wordt, heeft Walt Disney Imagineering, samen met de teams die aan de bouw werken, de hulp ingeroepen van Franse specialisten op het gebied van renovatie van historische monumenten. Negen Franse bedrijven zijn bijeengebracht om aan de slag te gaan met dit buitengewone project, waarbij de werkzaamheden grotendeels bestaan uit timmerwerk, dakdekken, schilderen en metaalbewerking.

Een van deze Franse bedrijven is Le Bras Frères, gekend door hun geweldige werk dat ze hebben verricht aan de grootste Franse monumenten. Nu wordt hun kennis en kunde ingezet voor de renovatie van het framewerk en de daken van het kasteel. Bekijk in onderstaande video het bijzondere werk wat ze verrichten.


Afbeelding

Disneyland Paris Ambassadeur Giona bezocht samen met Natacha Rafalski de werkplaats van Le Bras Frères om persoonlijk de vakmensen aan het werk te zien. Hieronder vind je een aantal foto's van dit bezoek.

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op zaterdag 10 april 2021 10:15

Laagste prijs kalender