Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ontmoet de nieuwe Disneyland Paris Ambassadeurs!

september 16, 2021 291
Na enkele weken vol spanning en emotie is de spanning voorbij voor de drie finalisten van de Disneyland Paris Ambassadeur Selectie. Carmen Lleo Badal (Contact Center) en Quentin Rodrigues (Show & Ride Engineering) zullen de eer hebben om Disneyland Paris te vertegenwoordigen in 2022-2023!

Deze periode belooft vol uitzonderlijke momenten te zitten, waaronder de viering van de 30e verjaardag van het resort!

De geschiedenis van het Ambassador Program begon in 1965, toen Walt Disney het erg druk had met het vieren van de 10e verjaardag van het Disneyland Resort. Hij koos ervoor om Cast Member Julie Reihm het bedrijf te laten vertegenwoordigen om de vele talenten van Cast Members te laten zien en om deel te nemen aan interne en externe media en liefdadigheidsevenementen. In Disneyland Paris werd Sabine Marcon bij de opening in 1992 benoemd tot de eerste Ambassadeur van het Resort. Sindsdien zijn Ambassadors een prominente rol blijven spelen in elk van de Disney bestemmingen, en zetten ze de traditie en Walt Disney's wens voort om de magie te delen over de hele wereld.

Tijdens het selectieproces hebben de kandidaten verschillende interviews afgelegd met een panel van Cast Members uit verschillende divisies, evenals workshops gedaan over verschillende onderwerpen, zoals spreken in het openbaar en het creëren van content voor sociale media. Met hun dynamiek, stralende persoonlijkheden en communicatieve positiviteit wisten Carmen en Quentin de leden van de jury's voor zich te winnen en dus zullen zij de volgende ambassadeurs van Disneyland Paris zijn.

Carmen komt oorspronkelijk uit Castellón de Plana in Spanje en zegt: "Voor mij is Disneyland Paris vooral mijn familieverhaal. Mijn ouders zijn ook grote fans van het resort en we kwamen er zeer regelmatig. Werken in Disneyland Paris was meer dan een droom, het was de logische volgende stap in mijn carrière en vandaag de dag werkt zelfs mijn kleine broertje als Cast Member tijdens de hoogseizoenen!"
Carmen kwam in 2011 bij het bedrijf, eerst tijdens de hoogseizoenen in Food & Beverage, met name in het Plaza Gardens Restaurant en als Attraction Hostess bij attracties zoals The Twilight Zone Tower of Terror en Peter Pan's Flight, waardoor ze een uitstekende kennis heeft van Park Operations. Met een Bachelor diploma in Onderwijs wenste ze niettemin een meer artistieke weg in te slaan, haar creativiteit in dienst te stellen van event management en zich op dit gebied te ontwikkelen in de Verenigde Staten. Sinds 2018 werkt Carmen voor de digitale teams in het Contact Center, waar ze dagelijks interactie heeft met toekomstige Gasten om hen te informeren en hen te helpen bij de voorbereiding van hun verblijf, waarbij ze de magie en het verlangen om naar Disneyland Paris te komen deelt.

Quentin, oorspronkelijk afkomstig uit Yvelines, heeft een diploma in Engineering, waarvan hij een deel heeft afgerond aan de University of California, Berkeley. Na een ervaring van zes maanden als Attraction Host in Walt Disney World Resort in 2015 sloot hij zich in 2018 aan bij de Show & Ride Engineering-teams van Disneyland Paris als Mechanical Engineer. Zijn missie is om alle attracties en showapparatuur van het Resort te verbeteren om een optimale ervaring te bieden aan onze Gasten.

"Disneyland Paris is het bedrijf dat ervoor gezorgd heeft dat ik ingenieur wilde worden. Ik wist dat ik met mijn werk wilde bijdragen aan de emoties die onze Gasten voelen. Ik ben altijd erg nieuwsgierig geweest, en toen ik jonger was, wilde ik begrijpen hoe de attracties in Disneyland Paris werkten."

Disneyland Paris Ambassadeurs worden is voor beiden een droom die uitkomt. Het tonen van de rijkdom aan talent en diversiteit van Cast Members is erg belangrijk voor hen en diversiteit en inclusie, kernwaarden in Disneyland Paris, zijn erg belangrijk. Carmen en Quentin zullen hun acties voortzetten met de Disney VoluntEARS, waarvan zij reeds actief lid zijn.

De leden van het Executive Committee willen Giona Prevete bedanken voor zijn inzet als Ambassadeur 2019-2021. Een trainings- en overgangsperiode zal Giona in staat stellen om Carmen en Quentin de komende maanden te begeleiden. De volgende ambassadeurs zullen officieel aantreden op 1 januari 2022.

Het comité stuurt ook zijn meest oprechte felicitaties naar de finalist van deze 2022-2023 Ambassadeurs selectie, Céline Gamelin (Revenue Management) en wenst haar een succesvolle carrière in Disneyland Paris.
Blijf op de hoogte op @dlpambassador en op de Facebook pagina en volg de eerste stappen van Carmen en Quentin in dit buitengewone avontuur!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)