Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Naar Disney met je baby, attracties

oktober 20, 2021 427

Uiteraard ga je naar Disney om te genieten van de verschillende attracties. Zowel samen met je baby, als attracties waar ze nog niet helemaal aan toe zijn. Dit is gelukkig beide mogelijk!

Mee in de attractie

Er zijn verbazingwekkend veel attracties in Disneyland Paris waar geen lengte beperking op zit. Dit betekent dat je je baby dus in deze attracties mee kan nemen. Je baby mag zelfs in meer attracties dan dat je als zwangere mag! Dat het mag, betekent natuurlijk niet altijd dat het ook een goed idee is. Je kent zelf je kindje het beste en kan dus zelf het beste inschatten of een attractie ook geschikt is voor jouw kindje of niet.

Als je je baby meeneemt de attractie in, zal je de kinderwagen ergens moeten stallen. Bij alle attracties waar kinderen mee mogen is hier een speciale ruimte voor beschikbaar gesteld, dit wordt aangegeven met een bordje. Je kan overwegen je kinderwagen hier vast te zetten met een slot. Je ziet veel wagens die het niet hebben, sommige wel. Het neerzetten is natuurlijk altijd op eigen risico.

Je moet je kindje dus in de wachtrij dragen, want de wagen mag niet mee de rij is. Voor een langere rij kan het dus aan te raden zijn om een draagdoek of -zak mee te nemen.

Rider switch

Is een attractie niet geschikt voor je baby, maar wil je hem wel graag doen? Maak dan gebruik van de rider switch. Hiervoor meldt je je met je hele gezelschap (dus incl. baby) bij de cast member bij de ingang van de attractie. Hier krijg je instructies wat je precies moet doen. Vervolgens kan een deel van het gezelschap de rij in en de attractie doen en een deel blijft bij de baby (ik weet niet of je zelf mag kiezen hoeveel er bij de baby achter blijven, wij waren met met z’n tweeën). Uiteindelijk krijg je een kaartje waarmee degene die bij de baby is achter gebleven de attractie kan doen zonder nog een keer in de rij te hoeven. Zo kan iedereen die de attractie mag doen, deze dus doen, terwijl er maar 1 keer gewacht hoeft te worden.

Attractie reviews van het jongste teamlid

Natuurlijk willen we jullie de attractie reviews van het jongste teamlid van Café Mickey niet onthouden.

8 maanden

Dumbo the Flying Elephant

Zijn allereerste attractie en het valt meteen in de smaak! Bij het gaan zitten probeert hij zich los te wurmen, maar tijdens het vliegen geniet hij volop! Als we weer stil staan begint hij meteen weer te wurmen.

Buzz Lightyear Laser Blast

Buzz is een grote hit! Al bij de eerste keer horen we hem grinniken. Ok, die doen we nog een keer. De tweede keer ontdekt hij de rode knop om het karretje te bewegen. Niet dat hij daadwerkelijk het karretje ermee draait, maar in de ene hand de knop en in de andere de achterkant van het pistool is wel heel erg leuk!

It’s a small world

Het begin van de cruise vindt hij nog wel interessant. Hij is niet overmatig geïnteresseerd in de poppen, maar kijkt wel wat om zich heen. Maar ongeveer halverwege vindt hij het te lang duren en is hij het zat. Erg vervelend dat hij dan vooruit moet blijven kijken, want andersom is hij wat makkelijker rustig te houden. Tegen de verwachtingen in, was dit dus geen succes.

Mad Hatter's Tea Cups

De mooie glimmende schijf is een grote hit, helemaal geweldig, maar dat we draaien lijkt niet eens echt door te hebben. Het doet hem iig niet veel (niet positief, niet negatief).

Le Carrousel de Lancelot

Het op schoot zitten bij mama en aan de lanyard met jaarpas mogen zitten is veel interessanter dan dat alles draait en die paarden om hem heen bewegen.

Le Pays des Contes de Fées

Het is erg zonnig en daarom moet hij van ons zijn mutsje op in het bootje. We zijn eigenlijk de hele attractie bezig om te zorgen dat hij hem ophoudt en hij krijgt hierdoor erg weinig van de attractie mee.

Cars ROAD TRIP

Het rondrijden vindt hij wel leuk, hij kijkt geïnteresseerd naar de auto’s, maar in Cars-tastrophe Canyon weet hij niet zo goed wat hij er van moet vinden. We weten natuurlijk al wat er komt en hebben er voor gezorgd dat hij zo ver mogelijk aan de buitenkant zit en veilig op schoot. Het is een erg mooie fotoserie geworden waar hij veel verschillende emoties laat zien in die hele korte uit. Zijn eindconclusie is wel dat hij het leuk vindt, maar tussendoor had hij het toch wat minder naar zijn zin.9 maanden

Dumbo the Flying Elephant

Nog steeds een groot succes

Mad Hatter's Tea Cups

Al wel leuker dan de vorige keer, het draaien wordt nu opgemerkt.

Peter Pan's Flight

Erg veel interesse in de verschillende figuren. Hij kijkt zijn ogen uit

Les Tapis Volants - Flying Carpets Over Agrabah®

Net als Dumbo is dit natuurlijk heel erg leuk.

Buzz Lightyear Laser Blast

Nog steeds een hit! Zodra we zitten gaat de hand op de rode knop. Ook wordt vol bewondering de Buzz in de rij bekeken en goed zijn bewegingen gevolgd. Het is iedere keer huilen als we de attractie uit moeten, ja, dat is het nadeel natuurlijk als je het naar je zin hebt in een attractie.

Thunder Mesa Riverboat Landing

Hij vermaakt zich heel erg aan het hek van de boot. Heb niet echt de indruk dat hij naar buiten kijkt, maar even “los” kunnen lopen en klimmen vindt hij heerlijk. De tocht is zo niet te lang voor hem.

Disneyland Railroad

Het heeft niet echt met de attractie te maken, maar het kijken naar de characters op het balkon van het station is een grote hit! We blijven zo lang mogelijk staan en kijken.

In de trein laten we hem op het bankje staan en daarbij valt hij, vlak voor we vertrekken. Daarmee is de rit niet echt een succes, maar dit is niet echt aan de attractie toe te schrijven. We zullen hem nog een keer moeten doen voor een eerlijke review.

Pirates of the Caribbean

We hebben heel lang getwijfeld en goed overlegd of we het zouden doen of niet. Zodra we erin zitten hebben we eigenlijk spijt, is dit niet te veel, te heftig? Zal hij niet de hele boel bij elkaar gaan huilen? Maar het gaat erg goed! Hij is diep onder de indruk van de animatronics, zit alles in de gaten te houden. Bij de drops pakt papa nog extra zijn handje vast. Bij de eerste knijpt hij hier ook in, ook zet hij zijn beentje schrap, maar dit lijkt meer automatisme te zijn dan dat hij echt schrikt. Bij de tweede drop knijpt hij al niet meer in papa’s hand.

Lees ook deze artikelen: Naar Disney met je baby, overnachten en Naar Disney met je baby, Baby Care


Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 05 november 2021 09:58

Laagste prijs kalender