Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Hotel *****

november 22, 2020 5561

Het Disneyland Hotel, het meest bekende en magische hotel van het hele Disneyland Paris resort. Iedereen die weleens het Disneyland Park bezocht heeft, kan het niet gemist hebben en de meeste zullen ook een foto genomen hebben met het roze hotel. Vele zullen vast wel eens het prachtige hotel van binnen bewonderd hebben.
Op 25 januari 2024 is het Disneyland Hotel heropend.
Alle info over vernieuwde Disneyland Hotel vind je hier!

***Onderstaande informatie is niet meer actueel***

Tijdens een verblijf in het hotel, een bezoekje aan de Galerie Mickey voor een exclusief souvenir, een etentje met Disneyfiguren in Inventions, een luxe diner in de California Grill of een drankje in de Fantasia Bar. Één ding is zeker, er zijn vele magische herinneringen gemaakt.

Afbeelding

Op 11 april 1992 om 9.00 uur in de ochtend werd het Disneyland Hotel officieel geïnaugureerd. Na bijna 28 jaar trouwe dienst werden de deuren van het hotel tijdelijk gesloten, tenminste dat was de verwachting. In verband met de Franse lockdown die werd ingesteld half maart 2020, moest Disneyland Paris haar deuren tijdelijk sluiten. In eerste instantie zou het Disneyland Hotel weer haar eerste gasten ontvangen 7 september 2020. Gezien de onzekere tijden besloot Disneyland Paris haar heropeningsplan voor de Disney Hotels aan te passen, waarbij de heropening van het Disneyland Hotel verder verschoof naar 8 december 2020. Op dat moment nog niet wetende dat een tweede Franse lockdown eind oktober 2020 roet in het eten zou gaan gooien.


Gelukkig verbeterde de situatie langzaam maar zeker, waarbij Disneyland Paris een nieuwe gefaseerde heropening bekend maakte. Echter enkele weken voor deze bekendmaking kwam er een ander nieuwsbericht naar buiten. Het Disneyland Hotel zou haar deuren niet meer gaan heropenen, althans niet op korte termijn. Nu de renovatie van Disney Hotel New York – The Art of Marvel voltooid was, is het Disneyland Hotel de volgende die een flinke opknapbeurt gaat krijgen. Hierbij zal de bekende buitenkant er niet veel anders uit gaan zien, maar het interieur gaat een serieuze vernieuwing krijgen, waarbij vele bekende Disneyverhalen met prinsessen een grote rol gaan spelen in de inspiratie voor het ontwerp. Disneyland Paris heeft in ieder geval onderstaande concept art gedeeld van een hotelkamer. Meer details over de renovatie vind je in het artikel: Het Disneyland Hotel: de volgende stap in de hotel transformaties.
Maar eindelijk is het zover! Op 25 januari 2024 is het Disneyland Hotel heropend.
Alle info over vernieuwde Disneyland Hotel vind je hier!

Aanvullende informatie

  • Type: Delux
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 01 februari 2024 18:35

Laagste prijs kalender