Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris kondigt de volgende stap aan in de transformatie van Disney Village

juni 22, 2023 1116
Disney Village begint aan zijn grootste transformatie tot nu toe, gericht op het verbeteren van de hele ervaring van het eet-, winkel- en uitgaansgebied. Als volgende stap in dit ambitieuze project zullen vanaf begin 2024 en voor een duur van twee jaar alle winkels en gevels van Disney Store tot Disney Fashion Jr geleidelijk worden aangepast.

Deze grootschalige renovatie volgt op de opening van Rosalie, een nieuwe Frans geïnspireerde brasserie die eind dit jaar open gaat.

Een frisse winkelervaring
De bouwwerkzaamheden – die naar verwachting ongeveer twee jaar in beslag zullen nemen – zullen in twee fasen worden uitgevoerd om de impact op de gastervaring in Disney Village te minimaliseren. De eerste fase, van begin 2024 tot het volgende najaar, omvat de transformatie van Disney Fashion, Disney Fashion Jr en The Disney Gallery. Deze winkels, die zullen profiteren van grote, transparante ramen om ze beter zichtbaar te maken vanaf de hoofdpromenade. Eenmaal voltooid, zullen de winkels nieuwe winkelconcepten bevatten, zoals Fashion & Lifestyle, Home Décor, Disney Art & Collectibles en de grote Disney-, Pixar-, Marvel- en Star Wars-franchises. De winkels krijgen een nieuwe indeling, inrichting en decoratie. Het werk omvat ook gloednieuwe gevels om Disney Village een nieuwe, meer eigentijdse en uitnodigende visuele identiteit te geven, met natuurlijke tinten die hout, baksteen en metaal mengen, waardoor een dynamische en uniforme indruk ontstaat. Grote luifels beschermen gasten ook tegen slecht weer.
 
Een uitnodigende wandeling doorspekt met Disney-magie
Ten slotte zullen er in de grote buitenruimte uitgebreide werkzaamheden aan het terrein, het omliggende landschap en de verlichting worden uitgevoerd om de viering van gekoesterde Disney-verhalen en -ervaringen te verlengen waarvan gasten kunnen genieten in de parken en hotels van het resort. Originele afbeeldingen die exclusief voor Disney Village zijn gemaakt, waaronder unieke hedendaagse beelden die een eerbetoon zijn aan Disney-personages en denkbeeldige werelden, zullen de hoofdstrook en de gevels sieren en de bezoekers voortdurend verrassen en betoveren, zoals alleen Disney dat kan.

“We zijn zeer verheugd dat we binnenkort kunnen beginnen met werken aan het noordelijke blok van Disney Village, dat de komende maanden aan zijn uitgebreide transformatie zal beginnen. Naast een meer harmonieuze wandeling met vleugjes Disney-magie dankzij gloednieuwe gevels, een volledig opnieuw uitgevonden sfeer en interieurs, zal dit project ook het leven achter de schermen en het comfort van onze Cast Members en Disney Village Partner-medewerkers verbeteren. We beleven ambitieuze en opwindende tijden en ik kan niet wachten om het nieuwe Disney Village tot leven te zien komen zodat al onze gasten ervan kunnen genieten”, aldus Bruno Chastain, directeur van Disney Village.

En dit is nog maar het begin. Er zijn nog een aantal plannen bekend te maken voor de transformatie van Disney Village. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond dit ambitieuze project!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 22 juni 2023 09:18

Laagste prijs kalender