Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sportbar krijgt complete make-over te midden van Disney Village-transformatie

juni 28, 2024 254
De Sports Bar in Disney Village gaat nog meer punten scoren bij sportliefhebbers! De geliefde eetlocatie die sinds 1992 open is, sluit binnenkort de deuren en ondergaat een complete make-over.

Wanneer de bar in 2025 weer opengaat, zal de bar – die wordt gesponsord door de officiële partner van het resort, Coca-Cola – een verbeterde ervaring bieden, met een grotere zitcapaciteit, een opnieuw ontworpen terras vol planten, een nieuw interieurontwerp en een opnieuw ontworpen aanbod van eten en drinken. ! Deze transformatie vertegenwoordigt een van de vele projecten die in Disney Village tot leven worden gebracht om het winkel-, eet- en entertainmentcomplex naar een hoger niveau te tillen!

Met de opening van Brasserie ROSALIE, de onthulling van nieuwe concepten voor de LEGO Store, het McDonald’s-restaurant en Disney-winkels, en het opnieuw bedenken van gevels, paden en landschapsarchitectuur, bevindt Disney Village zich al een jaar midden in een belangrijke transformatie. En daar houdt het plezier niet op, want er staan ​​tal van spannende nieuwe ervaringen in petto!

Gelegen in het hart van het winkel-, eet- en entertainmentcomplex, is de levendige Sports Bar een van de vele locaties die op het punt staan ​​hun spel naar een hoger niveau te tillen. Na meer dan dertig jaar “homeruns te hebben geslagen”, zal de beroemde bar binnenkort een renovatie ondergaan met als doel de hele ervaring binnen de muren opnieuw te definiëren. Wanneer het in 2025 weer opengaat, zullen de gasten een stijlvolle sportlounge betreden die een warme en heerlijke sfeer zal bieden. Als klap op de vuurpijl wordt Coca-Cola – een merk dat zich sterk inzet voor het ondersteunen van atleten en het vieren van de passie van sport – nu de officiële sponsor van deze iconische locatie, als onderdeel van de langdurige alliantie met Disneyland Paris.

De geheel nieuwe Sports Bar & Lounge, opnieuw ontworpen in een stijl die past bij de nieuwe luxe en eigentijdse identiteit van Disney Village, zal een verfijnd ontwerp hebben dat een subtiele knipoog geeft naar verschillende soorten sporten.Bovendien krijgen sportfans meer ruimte om te vieren! Het bargebouw zal worden samengevoegd met het restaurantgebouw New York Style Sandwiches, met plaats voor meer dan 460 zitplaatsen, een grotere verscheidenheid aan geheel nieuw meubilair, waaronder hoge tafels en banketten, een loungeruimte en een ruimte die kan worden gereserveerd voor privé-evenementen.

Deze transformatie zal zich ook uitbreiden naar de buitenruimte, aangezien het huidige terras zal worden omgebouwd tot een met planten gevulde patio met uitzicht op de bar in het hart van de locatie. Wanneer ze buiten zitten, kunnen de gasten niet alleen genieten van het zonlicht dat door het transparante plafond valt en grote sportevenementen bekijken die op het gigantische scherm worden uitgezonden, maar het moderne raamontwerp geeft hen ook de mogelijkheid om te genieten van de levendige sfeer. gebeurt in de bar.

Binnen in de bar zullen de muren versierd zijn met een grote verscheidenheid aan kunstwerken en sportmemorabilia, terwijl de gevel van het restaurant bedekt zal zijn met een muurschildering met Goofy in zijn rol als voetballer in de tijdloze korte film How to Play Football. Disney-fans zullen zeker onder de indruk zijn van dit exclusieve kunstwerk, bedacht door de legendarische Disney-animator Eric Goldberg als eerbetoon aan de animatiekunst en aan deze geliefde Disney-vriend!

De bar biedt niet alleen een geheel nieuwe setting, maar biedt ook een opnieuw vormgegeven eet- en drinkervaring. De toegewijde teams zijn al hard aan het werk om een ​​nieuw menu te ontwikkelen. Van deelbare hapjes tot eten dat op borden wordt geserveerd, de nieuwe opties zullen zeker de smaakpapillen van alle fijnproevers verrassen! En geen bezoek aan de bar is compleet zonder te genieten van een verfrissend drankje om de dorst te lessen! Het drankmenu omvat een breed scala aan tapbieren en zelfgemaakte bieren en ciders, samen met cocktails en mocktails die exclusief verkrijgbaar zullen zijn in de Sports Bar & Lounge, evenals een selectie deelbare drankjes.

Om deze geheel nieuwe eetervaring in Disney Village tot leven te brengen, sluiten de huidige Sports Bar en het restaurant New York Style Sandwiches eind dit jaar hun deuren voor enkele maanden.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 28 juni 2024 13:42

Laagste prijs kalender