Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Autopia, gepresenteerd door Avis: een extra vleugje magie

december 08, 2023 458
Disneyland Paris kondigt met trots de integratie aan van Avis, officiële autoverhuurpartner, in Autopia, vanaf 18 december 2023. Deze samenwerking markeert een nieuwe mijlpaal voor deze iconische attractie en biedt gasten een verbeterde ervaring, doordrenkt met Disney-magie en knikjes aan het merk Avis.


Autopia, gepresenteerd door Avis, belooft gasten een avontuur met nieuwe landschappelijke elementen ontworpen door Walt Disney Imagineering. Deze toevoegingen zullen de kernwaarden van Avis integreren in de verhaallijn en de oorsprong van de iconische attractie. Ook de fotolocatie voor de ingang van de attractie is gerenoveerd en voorzien van de iconische rode kleur van het merk Avis.

Bovendien ontvangen chauffeurs bij het betreden van de attractie een herdenkingsrijbewijs, een leuke herinnering aan hun bezoek aan Autopia, gepresenteerd door Avis.Trouw aan de traditie van Disney Parks is er ook een nieuwe attractieposter ontwikkeld die binnenkort zal worden tentoongesteld in Disneyland Park, onder Main Street, het U.S.A station en op het perron van het Discoveryland station.

Een partnerschap ontworpen om de gastervaring te verbeteren
Als nieuwe stap in het partnerschap tussen Disneyland Paris en Avis dat in januari 2023 werd gelanceerd, draagt deze integratie bij Autopia bij aan vele andere initiatieven die al bestaan om een van 's werelds toonaangevende autoverhuurbedrijven een integraal onderdeel van de ervaring te maken, inclusief speciale aanbiedingen en kortingen, gezamenlijke communicatiecampagnes en een geheel nieuw verhuurkantoor in het station Marne-la-Vallée – Chessy dat in januari 2024 wordt onthuld.

Een dag om niet te missen!
Bij de opening op 18 december 2023 vertrekken de eerste 100 gasten die deze ervaring (her)ontdekken met een print van de nieuwe attractieposter. Of u nu een vaste gast bent of de attractie voor het eerst ervaart, de integratie van Avis bij Autopia is de perfecte gelegenheid om uzelf (opnieuw) onder te dompelen in dit iconische Disney Parken-avontuur.

Aanvullende informatie

  • Minimale lengte: 81cm
  • Interesses: Extreme Sensaties
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 08 december 2023 10:41

Laagste prijs kalender