Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ahsoka, Andor en The Mandalorian inspireren nieuwe Star Tours Avonturen

maart 06, 2024 369
In de loop der jaren hebben is er hard gewerkt om Star Wars-ervaringen in Disney Parks mee te laten evolueren met die steeds groter wordende galaxy far, far away.

Dat is ook wat Star Tours: The Adventures Continue zo speciaal maakt. Dus nu zijn we verheugd om te delen dat, vanaf 5 april 2024, in Disneyland Paris, Walt Disney World Resort en Disneyland Resort, Star Tours - The Adventures Continue gasten mee zal nemen op enkele gloednieuwe avonturen. Deze nieuwe toevoegingen zullen personages en locaties bevatten uit enkele van hun favoriete Disney+ -series - Ahsoka, Andor en The Mandalorian.

Met deze toevoegingen krijgt u nu de kans om een van de meer dan 250 verhaalvariaties aan boord van de attractie te ervaren, inclusief een bezoek aan de planeet Peridea uit de Ahsoka-serie.

Dringende transmissies van Ahsoka Tano, Cassian Andor, The Mandalorian en Grogu kunnen binnenkort deel uitmaken van uw volgende Starspeeder-vlucht. Deze iconische personages zullen blijven bijdragen aan de verzameling verhalen aan boord van Disney's eerste Star Wars-attractie.

Aanvullende informatie

  • Minimale lengte: 81cm
  • Interesses: Extreme Sensaties
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 06 maart 2024 07:30

Laagste prijs kalender