Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Een blik van nabij op de renovatie van the Mad Hatter's Tea Cups

september 04, 2018 516
Eind juli konden bezoekers van Fantasyland een klassieke attractie van Disneyland herontdekken, helemaal vernieuwd na de renovatie. Dit werk was de belangrijkste renovatie sinds de attractie in 1992 open ging, met 9 interne teams en anderen die ter plaatse samenwerkten. We vroegen Richard Thorpe, Project Manager, FAM (Facilities Assets Management) om de aangebrachte wijzigingen nader toe te lichten.

Afbeelding
Richard Thorpe bespreekt plannen van the Mad Hatter's Tea Cups

Op het eerste gezicht lijkt de attractie visueel niet te zijn veranderd. Maar de meest aandachtige persoon zal veel details opmerken die getuigen van de zorg die aan deze renovatie vooraf ging.

Zeer duidelijk is vooral 's nachts de nieuwe lichteffecten op het dak van de attractie. De oorsprokelijke kleurrijke slingers zijn veranderd door de laatste nieuwe generatie aan LED's, waardoor originele animaties mogelijk zijn, waarvan het programmeren nog enkele dagen zal doorgaan. Het kan zelfs variëren afhankelijk van het seizoen, met misschien oranje tinten voor het Halloween-seizoen ...

Afbeelding

De gehele glasstructuur werd gereinigd, opnieuw geverfd en de kroon verwijderd, getransporteerd en gerehabiliteerd (schilderen en restaureren) in de werkplaatsen van een gespecialiseerde binnenhuisarchitect. De meer dan 60 grillige lantaarns die boven de ronddraaiende cups hingen, werden oorspronkelijk eenvoudig schoongemaakt en opnieuw geverfd, maar kregen uiteindelijk allemaal vuurbestendige hars. Door deze ondoorzichtige hars vinden fans ze iets anders dan eerder. Het kleurenpallet is ook geëvolueerd, onder de creatieve richtlijnen van Walt Disney Imagineering.

Afbeelding

Op het niveau van het centrale plateau pronken de cups nu met hun mooiste kleuren. Ze zijn allemaal opgeknapt en opnieuw geverfd in de centrale werkplaatsen voordat ze op een vloer worden geplaatst die ook helemaal opnieuw is gemaakt, in een antislipmateriaal dat de kleur beter behoudt. Cast Members genieten van een tweede overdekte en verwarmde cabine, met beter zicht op bezoekers en meer gemak om de attractie te lanceren. De bestaande stand is volledig opnieuw geverfd en de console opnieuw ontworpen.

Afbeelding

Maar de werken hebben niet alleen betrekking op de attractie zelf, ze hebben ook invloed op de directe omgeving. De vloeren zijn volledig vernieuwd in resistente bestrating om grillige patronen te creëren. De rij is verlengd en de touwen hebben plaats gemaakt voor permanente omheiningen, verbeterd om het klimmen van de meest avontuurlijke kinderen te voorkomen!

Afbeelding

Decoratieve elementen in de tuinen, zoals de gigantische bladeren van Alice in Wonderland, werden opnieuw geverfd, terwijl het tuinbouwteam de aangelegde gebieden heeft herbekeken om ze te vergroten. Zelfs de aangrenzende brug heeft nieuwigheden ontvangen en de vloer is opnieuw samengesteld met roze granieten straatstenen, duurzamer.

Afbeelding

Afbeelding

Deze Mad Hatter Tea Cups beloven te zorgen voor een nog betere ervaring, die vreugde op onze gezichten brengt.

Aanvullende informatie

  • Minimale lengte: 81cm
  • Interesses: Extreme Sensaties
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender