Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

(Er was eens) 26 maart 2017: Opening van Star Tours: The Adventure Continues

maart 26, 2021 751
De legendarische Star Tours attractie die volledig opnieuw ontworpen werd als Star Tours: The Adventure Continues voor de viering van de 25e verjaardag van Disneyland Parijs, dompelt passagiers onder in een nieuwe ervaring op de Starspeeder 1000, die hen meeneemt op een wilde en onvoorspelbare reis naar de vier hoeken van het melkwegstelsel.
Met behulp van volledig meeslepende, futuristische technologieën biedt het beroemdste reisbureau van het universum niet langer slechts een enkele reis naar Endor... Er zijn nu meer dan 60 mogelijke missiecombinaties doorheen de werelden van elke aflevering in de saga. Telkens als er een nieuwe film uitkomt, worden er nieuwe sequenties toegevoegd, waardoor de ervaring nog gevarieerder wordt.

Hou je ogen open: De attractie is een waar eerbetoon aan het Star Wars-universum en zit vol toespelingen op de geschiedenis ervan. Geïnspireerd door de openingsscène van de allereerste film van de saga, A New Hope (1977), worden gasten bij het betreden van de gang die naar de astroport leidt, onmiddellijk aan de film herinnerd. Als u goed luistert naar de aankondigingen van de Astroport Interstellar Services, zult u waarschijnlijk de namen herkennen van enkele van de iconische personages en ook van de makers en acteurs van de saga. Plus, als je in de rij staat, zie je Rex, de Starspeeder 3000 robotpiloot en ook ROX-N, de elektronische hostess die de gasten begroette bij Star Traders. Beiden zijn afkomstig uit de eerste versie van de attractie.

Je bent nu klaar om op te stijgen, maar voordat je vertrekt...
Zorg ervoor dat je binaire motivator goed werkt!

Aanvullende informatie

  • Minimale lengte: 81cm
  • Interesses: Extreme Sensaties
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 26 maart 2021 10:32

Laagste prijs kalender