Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

‘Disney Illuminations’ avondspektakel Aanbevolen

december 11, 2020 1456
Bewonder de feestelijke verlichting van het Kasteel van Doornroosje, waar Mickey je bij de hand neemt doorheen duizelingwekkende, klassieke en nieuwe Disney verhalen. Show begint op de tijd waarop het Park sluit.

‘Disney Illuminations’ komt terug vanaf 31 mei 2024.

Een avondshow om nooit te vergeten
Magie en special effects brengen de Disney verhalen tot leven op het Kasteel van Doornroosje. Hou je adem in en laat je betoveren wanneer het vuurwerk in de nachtelijke hemel flitst, en zijn kleurenpracht over Kasteel van Doornroosje doet uiteenspatten. Vuur en water werken perfect samen om je zintuigen te verwennen met een onverwachte pracht. En al die tijd heeft Mickey de tijd van zijn leven, en neemt hij je mee op een reis doorheen indrukwekkende projecties van de oude en nieuwe bekende Disney verhalen.

Een verbazingwekkend huwelijk van klassieke en nieuwe Disney verhalen
Met Mickey aan je zijde zal je je verbazen over de beroemde Disney verhalen die de lucht boven het Disneyland® Park een speciale fonkeling geven. Ervaar van op de eerste rij hoe Elsa een wervelwind van Ijskoud plezier aanvoert, beleef een eeuwenoud sprookje met de scènes van Beauty and the Beast, brul als een trotse Lion King en bekijk voor de allereerste keer Star Wars, Pirates of the Caribbean en The Little Mermaid in al hun glorie op het Kasteel van Doornroosje.

 

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 09 mei 2024 09:06

Laagste prijs kalender