Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Terugblik: The Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure

januari 13, 2021 654
Tijdens het voorjaar van 2016 was er een nieuwe show te zien in het Chaparral Theater met bekende figuren uit de Disneyfilms Brave, Rapunzel, Tarzan, The Jungle Book en Pocahontas. 'The Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure' was een interactieve show met live zangers en zangeressen in een betoverend bos.

Na het succes van de Frozen Sing-along show, kwam er een nieuwe show in het Chaparral Theater met diverse Disney figuren en interactieve elementen. Het theater in Frontierland was voor de Frozen show  compleet vernieuwd met moderne verlichting en grote videoschermen, die ook deels gebruikt werden tijdens 'The Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure'.

De show had een 'natuur-thema' en bestond uit 19 performers, bewegende decorstukken en speciale effecten. Een 'ceremoniemeester' praatte de show aan elkaar en werd bijgestaan door 4 zangers, die tevens de 4 elementen uitbeelden: Waterlilo (water), Ragina (vuur), Lezardo (aarde), Lucile (wind). Samen met diverse Disney figuren uit Brave (Merida), Rapunzel (inclusief Flynn Rider), Tarzan, The Jungle Book (Baloo en King Louie) en Pocahontas (inclusief John Smith), ging je mee op reis door de wondere wereld van de natuur.
De show was voor het laatste te zien op 3 september 2017 in Disneyland Paris.


Afbeelding
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 06 april 2021 10:38

Laagste prijs kalender