Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands keert op 11 november 2022 brullend terug naar Disneyland Park Aanbevolen

november 08, 2022 3830
The Lion King: Rhythms of the Pride Lands keert brullend terug naar Disneyland Park. Dagelijkse optredens vinden plaats in het Frontierland Theatre in Disneyland Park. Opnieuw georkestreerd door Disneyland Parijs, kunnen gasten The Lion King (her)beleven met elk favoriet moment en alle legendarische muziek.

Cijfers en leuke weetjes
The Lion King: Rhythms of the Pride Lands vindt plaats in een theater dat is uitgerust met een 360-graden audiosysteem, gelijk aan drie keer het audiosysteem van een Imax-theater dat de gasten midden in de actie plaatst. Frontierland Theater in Disneyland Paris is het vierde theater ter wereld dat is uitgerust met dit type audiosysteem.

De show vindt plaats op het grootste podium ooit gebouwd in Disneyland Parijs (40 meter brede opening), met een podium dat bestaat uit gigantische percussies op verschillende niveaus.

De beroemde muziek van The Lion King die zoveel generaties heeft geboeid, keert terug in deze favoriete show van fans, gemaakt voor Disneyland Parijs. De show deelt de verhalen van Simba, Nala, Rafiki, Mufasa, Scar, Timon en Pumbaa en bestaat uit negen live uitgevoerde songs:
The Circle of Life
I Just Can’t Wait To Be King
Be Prepared
Hakuna Matata
Shadowland
Can You Feel the Love Tonight
Endless Night
He Lives in You
Busa / King of Pride Rock

De soundtrack werd opgenomen in Angel Recording Studios in Londen met een symfonieorkest, big band, grote ritmesectie en een dozijn Afrikaanse instrumenten zoals djembes, tamas, kalimba's, kora, conga's en bongo's.

Maar liefst 30 zangers, dansers, acrobaten en percussionisten brengen deze spectaculaire wereld tot leven met originele choreografieën en 400 kostuums die speciaal voor de show zijn gemaakt.

Toegang tot de show
Toegang tot deze show is inbegrepen bij geldige toegang tot het Disneyland Park, maar de plaatsen zijn beperkt! Om er zeker van te zijn deze show te zien, kan je vooraf gegarandeerde toegang kopen (afhankelijk van beschikbaarheid).


Nieuwe gegarandeerde toegang*-service
Disneyland Paris biedt gasten de mogelijkheid om hun ervaring te maximaliseren en hun dag te plannen met een groot aantal nieuwe digitale diensten die beschikbaar zijn op de officiële app. Met de terugkeer van The Lion King: Rhythms of the Pride Lands is nu een nieuwe betalende* service met gegarandeerde toegang** beschikbaar voor gasten. Met deze service kunnen gasten de gewenste speeltijd kiezen en reserveren. Met volledige gemoedsrust hebben gasten gegarandeerd toegang tot de iconische show bij terugkeer in Disneyland Parijs***.
Deze service kan worden geboekt via de mobiele Disneyland Paris-app, DisneylandParis.com of door te bellen met het boekingskantoor. Het kan ook ter plaatse worden gekocht op een speciale locatie links van City Hall (Disneyland Park).

Korting voor jaarkaarthouders.
Houders van een jaarpas en een gast van hun keuze kunnen profiteren van een speciale korting van 15% die beschikbaar is in City Hall (Disneyland Park) of door te bellen met het boekingskantoor. Korting onder voorbehoud van beperkte quota.

Kan ik mijn gegarandeerde toegang doorgeven aan een andere gast?
Elke gegarandeerde toegang is persoonlijk en kan alleen door de houder ervan worden gebruikt en kan dus niet worden overgedragen aan een andere gast.

Moet ik gegarandeerde toegang boeken voor mijn kinderen zodat ze de show met mij kunnen bijwonen, als ik gegarandeerde toegang heb geboekt?
Alle gasten van 3 jaar en ouder die via de speciale rij binnenkomen, moeten gegarandeerd toegang hebben gekocht voor de vaste prijs van €15.*Betalende dienst, te koop vanaf 13 oktober, enkele prijs van 15€ per persoon. Introductieprijs onder voorbehoud. Alleen de prijs vermeld op het moment van bevestiging van de betaling is geldig.

**Gegarandeerde toegang, behalve in geval van annulering van de show.

***Een Disneyland Park-ticket is vereist om toegang te krijgen tot de show.


Sommige ervaringen, shows of evenementen zullen niet beschikbaar zijn of kunnen worden gewijzigd afhankelijk van de evolutie van de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Gasten kunnen disneylandparis.com bezoeken voor de meest recente updates. Alle genoemde evenementen, shows, attracties en animaties kunnen ook worden gewijzigd, vertraagd, geannuleerd of gesloten zonder voorafgaande kennisgeving en zijn onderhevig aan klimatologische omstandigheden.

Opname van de show in 2019:

Afbeelding
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 10 november 2022 09:21

Laagste prijs kalender