Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Walt's – An American Restaurant

december 16, 2020 3042

Dit restaurant in Victoriaanse stijl waar verfijnde en eigentijdse Amerikaanse gerechten met Europese invloeden worden geserveerd, is een eerbetoon aan het leven en werk van Walt Disney.

Walt's - An American Restaurant: zes magische werelden in één restaurant
Walt's - An American Restaurant is een speciaal Eerbetoon aan Walt Disney. In de ontvangsruimte op de begane grond zie je daardoor ook vele foto's van bijzondere momenten uit het leven van Walt Disney. Ook aan de muur van de trappenhal kom je nog vele prachtige foto's tegen. Op de eerste verdieping bevinden zich diverse themazalen, waar je heerlijk kunt genieten van de heerlijke gerechten. Als je geluk hebt kun je genieten van een prachtig uitzicht met een tafeltje aan het raam langs Main Street U.S.A., helemaal speciaal als op dat moment de parade net langs gereden komt. In elke zaal kun je meer ontdekken over de achtergronden en thema's van de diverse werelden in Disneyland Paris. De themazalen zijn:

Fantasyland
Een zaal in gotische stijl die een vroege versie van Fantasyland weerspiegelt. Deze zaal is ingericht met schilderijen, conceptkunst en beelden van Europese sprookjes, zoals Sneeuwwitje, Pinokkio en Alice in Wonderland.

Adventureland
In deze oosters ingerichte zaal hangen schetsen van de Pirates of the Caribbean-attractie van ontwerper Marc Davis

Discoveryland
Om de sterke invloed van Jules Verne op Discoveryland te benadrukken, hangt er in deze zaal een grote collectie illustraties uit zijn vele boeken. Er is zelfs een open haard met een gouden model van de Nautilus

Disneyland Hotel
In deze kleinere zaal hangen schetsen die de inspiratie waren voor de architectuur van Disneyland Hotel.

Grand Canyon
Deze rustige zaal, gelegen naast de grote Frontierland zaal, is gedecoreerd met tekeningen van de Grand Canyon gezien vanaf de Disneyland Railroad-attractie.

Frontierland
Big Thunder Mountain, Phantom Manor en Thunder Mesa Riverboats domineren deze bibliotheek-achtige ruimte die als thema de spookstad Thunder Mesa heeft.

Ontdek de actuele menukaart van Walt's – An American Restaurant. Wil je graag een tafel reserveren? Beschikbaarheid inzien en reserveringen maken doe je eenvoudig, al vanaf 2 maanden vooraf, via de Disneyland Paris-app.

Aanvullende informatie

  • Locatie: Disneyland Park, Main Street U.S.A.
  • Type: Tafelbediening
  • Type keuken: Internationale keuken, Verfijnde keuken
  • Met Disney figuren: Nee
  • Prijs: €€€
Beoordeel dit item
(3 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 01 april 2022 07:50

Laagste prijs kalender