Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Heropening Disney Hotels

december 29, 2020 2958
UPDATE SINDS 18 JANUARI 2021
Disneyland Paris is door de coronacrisis en de maatregelen van de Franse overheid gesloten momenteel. Ze hopen opnieuw de deuren te kunnen openen op vrijdag 2 april 2021, of dit zal lukken hangt af van de ontwikkeling van de huidige crisis.
Heropening Disney Hotels
Bij het heropenen van de parken zullen niet alle Disney Hotels meteen open gaan, de heropening van de Disney Hotels is als volgt gepland:
  •  Disney’s Newport Bay Club en Santa Fe gaan open op vrijdag 2 april 2021.
  •  Disney’s hotel Cheyenne en Disney’s Davy Crockett heropenen 1 juli 2021.
  •  Disney’s Sequoia Lodge heropent op 23 oktober 2021.
  •  Disney’s Hotel New York - The art of marvel nog geen (her)openingsdatum bekend.
  •  Het Disneyland Hotel blijft gesloten tot nader order.
Boeken van een verblijf in bovenstaande hotels kan nu al, kamers zijn beschikbaar vanaf de datums die bij de hotels staan. Je kan momenteel al een verblijf boeken tot eind maart 2020.
Als er nog geen openingsdatum gekend is kan je nog geen boeking maken. Alle boekingen voor de Disney Hotels zijn nu extra flexibel met bijvoorbeeld de mogelijkheid om zonder meerkosten te wijzigen of annuleren en betalen in termijnen. Daarbovenop zijn er momenteel geen boekingskosten wat een voordeel is van €29 per boeking.
Kijk nu zelf op de Disneyland Paris website, klik onderaan de pagina op de kalender en kom te weten welke periode het goedkoopste is voor een verblijf.

Jouw verblijf (arrangement) voor een Disney hotel is altijd inclusief:
  • Onbeperkt toegang tot de Disney Parken
  • Ontmoet Disney Figuren in je hotel en krijg toegang tot de Parken voor de officiële openingstijd. (onder voorbehoud van wijzigingen)
  • Verblijf in een magisch hotel op loopafstand van de Parken (of gebruik de gratis shuttlebus).
  • Gratis parkeren: Geniet van gratis Parkeren bij je hotel en bij de ingang van de parken.
Bezoek met een Disneyland Paris jaarkaart
De jaarkaarten worden door Disneyland Paris automatisch verlengd met het aantal dagen dat de parken dicht zijn. Hoelang dit is zal pas bepaald worden als de parken heropenen.
Wil je graag verblijven in een Disney hotel met een jaarkaart? Dan vind je de nodige info hierover hier: Boek een Disney hotel met je jaarkaartkorting.
Door de beperking op het aantal bezoekers voor Disneyland Paris moeten ook jaarkaarthouders vooraf hun toegang tot de parken online registreren. Je kan je toegang registreren of meer info vinden op de officiële Disneyland Paris Website.

Toegang tot de parken zonder arrangement in een Disney Hotel (losse tickets)
Wil je graag Disneyland Paris bezoeken zonder het boeken van een arrangement in een Disney Hotel dan moet je ofwel tickets hebben met een vaste datum op of vooraf je toegang tot de parken online registreren. Je kan je toegang registreren of meer info vinden op de officiële Disneyland Paris Website.

Heb je een verblijf geboekt kan je hier het tijdelijke aanpassingen aan het boekings- en annuleringsbeleid lezen.
Beoordeel dit item
(3 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 20 januari 2021 10:10