Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

BOE! HET HALLOWEEN FESTIVAL KEERT TERUG VAN 1 OKTOBER TOT 6 NOVEMBER 2022 IN DISNEYLAND PARIS

september 01, 2022 1650
Na enkele maanden geduldig te hebben gewacht, is het eindelijk tijd voor de Disney Villains om uit de schaduw te komen en deel te nemen aan de 30e verjaardag van Disneyland Paris. De overname van Disneyland Park begint op 1 oktober. En dit jaar zullen er op 29 en 31 oktober 2022 tot 2 uur 's nachts twee Disney Halloween-party's in Disneyland Park worden gehouden!


Een spooktaculaire Halloween-sfeer
Vanaf het moment dat ze binnenkomen, zullen gasten genieten van bekende Halloween-tijddecors die het park zullen sieren, inclusief lachende pompoenen, slingers met lichten, lantaarns, vriendelijke spoken en vrolijke skeletten die tot 3 meter hoog kunnen zijn! Gasten worden ook ondergedompeld in de Halloween-sferen in Disney Hotels, aangezien ze voor het eerst worden versierd met herfstdecoraties.

Disneyland Park zal de thuisbasis zijn van vele Disney-schurken (waaronder Maleficent, Captain Hook, de Queen of Hearts, Cruella de Vil, enz.), die zich al voorbereiden om het seizoen te vieren dat hen in de schijnwerpers zal zetten! Snoep of je leven?! Bovendien is het zo dat dit jaar de Royal Castle Stage het vaste trefpunt van de Disney Villains wordt. Ze zullen deze locatie gebruiken om zichzelf in de schijnwerpers te zetten... of om te lachen! Nadat ze een opvallende verschijning op het podium hebben gemaakt, zullen ze gasten ontmoeten.

TIP! Ga nu op zoek naar de beste aanbieding voor het halloweenseizoen in Disneyland Paris met onze laagste prijzenkalender: kijk hier.

"Mickey's Halloween Celebration" Cavalcade's grote comeback en zelfs meer
Dit jaar keert Mickey's Halloween Celebration triomfantelijk terug na een afwezigheid van twee jaar. Tijdens deze parade zullen Disney-personages - die zullen worden uitgedost in hun meest uitbundige Halloween-kostuums - het begin van het herfstseizoen vieren in een zeer feestelijke en kleurrijke sfeer. Mickey zal ook plezier beleven aan het verrassen van gasten met zijn adembenemende praalwagen "Mickey's Illusion Manor", die een aantal speelse spoken zal bevatten! De cavalcade zal meerdere keren per dag draaien in Disneyland Park.


Dit jaar, bij het vallen van de avond, hebben Disney Villains nog een laatste betoverende verrassing voor de gasten in petto: Nightfall with Disney Villains, die zal plaatsvinden voor Disney D-Light – de succesvolle preshow van het 30-jarig jubileum met een drone-display en Disney Illuminations. Hun sluwe plan zal bestaan ​​uit het uit de schaduw komen en tijdelijk het Kasteel van Doornroosje overnemen, tijdens een dansende fonteinshow gecombineerd met projecties.

Deze entertainmentelementen zullen bijdragen aan de vele shows en ervaringen die door het resort worden aangeboden, zoals de dagelijkse parade van Disneyland Park "Disney Stars on Parade" en de "Gardens of Wonder", een display met 30 kunstwerken die karakters vertegenwoordigen zoals Maleficent, Ursula en Jafar, die werden ontworpen voor het 30-jarig jubileum van Disneyland Parijs en net buiten het kasteel van Doornroosje geïnstalleerd. Fa-boo-lul!


Attracties boordevol emoties om van te genieten
Voor degenen die kippenvel willen krijgen, is Disneyland Parijs de place to be, want het resort biedt attracties voor gasten van alle leeftijden! Kleine monsters kunnen hun moed testen in attracties zoals Blanche-Neige et les Sept Nains* en Alice’s Curious Labyrinth* of in La Tanière du Dragon*.


Zullen de meest gedurfde stervelingen stoutmoedig genoeg zijn om Phantom Manor* (opnieuw) met hun gezin te betreden? In dit vervallen herenhuis hebben fosforescerende geesten het te druk met genieten van hun feest en walsen in de grote eetzaal om aandacht te schenken aan hun gasten. Klaar om dit geweldige spookachtige bal bij te wonen? Gasten worden vervolgens uitgenodigd om naar Walt Disney Studios Park te gaan om samen met hun vrienden een opwindend avontuur te beleven in de beruchte Twilight Zone Tower of Terror*! Met zijn indrukwekkende 13 verdiepingen tellende drop, verduisterde kamers en enge geesten, zal deze attractie de gasten naar een andere dimensie brengen!


Exclusieve producten voor een nog onvergetelijker Halloween
De geest van Halloween zal ook worden gevierd in winkels in het hele park, waar een breed scala aan exclusieve souvenirs beschikbaar zal zijn voor Mickey en zijn vrienden, Disney Villains en Tim Burton's The Nightmare Before Christmas.

Gasten van alle leeftijden zullen ook hun maag kunnen vullen door overheerlijke nieuwe lekkernijen te proeven, waaronder de Wicked Whip, een ongelooflijke Maleficent Sundae bij de Lucky Nugget, een "Mickey Mummy"-lolly en vele andere producten! Fang-tastische dranken zullen ook worden toegevoegd aan geselecteerde bar- en restaurantmenu's, waaronder de Little Devil Cocktail*, de Poisoned " Apple”* en de Oogie Boogie-mocktail.

TIP! Ga nu op zoek naar de beste aanbieding voor het halloweenseizoen in Disneyland Paris met onze laagste prijzenkalender: kijk hier.

Een foto met binnen, meerdere Beschrijving automatisch gegenereerd

***Te veel alcohol drinken is gevaarlijk voor de gezondheid. Consumeer en geniet met mate.


Disney Halloween-Parties nu enger dan ooit
Iconische Disney Halloween-Party's zullen op 29 en 31 oktober opnieuw een betovering uitspreken in Disneyland Park, waardoor een angstaanjagende ervaring voor gasten wordt gecreëerd in een ongelooflijk leuke sfeer. Er zullen twee feesten worden gehouden om meer mogelijkheden te bieden om vanaf het vallen van de avond te genieten van een selectie van attracties die tot 02.00 uur open zullen zijn, zoals Phantom Manor, Big Thunder Mountain en Pirates of the Caribbean, samen met een exclusieve cavalcade en voorbereide entertainmentelementen door Disney Villains... Deze feesten zullen zeker leuk en sensationeel zijn!

Sommige delen van Disneyland Park - zullen worden ondergedompeld in een ongelooflijk angstaanjagende sfeer - zullen de thuisbasis zijn van vele wezens, waaronder vreemde zombies rond de grotten en crypten van Adventureland en spookachtige ontmoetingen in Frontierland. Klokslag middernacht zullen de meest onverschrokken gasten enge momenten beleven in Main Street, U.S.A. wanneer mysterieuze geesten dit gebied overnemen.

Gasten zullen ook nieuwe exclusieve shows ontdekken, gemaakt met Disney Halloween-Party's in het achterhoofd. Voor nog meer plezier zal tijdens beide Party's ook de Halloween-Parade te zien zijn. Ten slotte zullen Disney Villains ook tijd doorbrengen in het park om te communiceren met de dapperste gasten.

Sommige ervaringen, shows of evenementen zullen niet beschikbaar zijn of kunnen worden gewijzigd afhankelijk van de veranderingen in gezondheids- en veiligheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties.

Het aantal tickets is beperkt, dus boek snel!

Meer info over de Halloween Parties in dit artikel.

* Attracties die het hele jaar door toegankelijk zijn in Disney Parken

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 26 oktober 2022 07:01

Laagste prijs kalender