Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney’s Halloween Festival komt in 2021 terug naar Disneyland Paris

juli 12, 2021 1755
Disney’s Halloween Festival komt weer naar Disneyland Paris van 1 oktober t/m 7 november 2021. Kom en vier het gezellig mee... als je durft!

Maak een griezeleuk uitje naar het spooktaculaire Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris! Een hele maand lang kun je met vrienden en familie genieten van schitterende kleuren en herfstversieringen in de Disney Parken.
De duivelse Disney Schurken sluipen naar de selfie spots en ook de bekende helden en heldinnen staan klaar voor selfies in hun Halloween-outfits. Natuurlijk geniet je ook van de griezeleuke attracties, listig lekkere traktaties en andere verrassingen!
Het wordt een vrolijke en spannende herfst tijdens Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris!

Geniet in het Disneyland Park van spooktaculaire Halloween-decoraties!
Van Main Street, U.S.A. tot het Kasteel van Doornroosje, de gezellige Halloweensfeer is overal! Jack ’o-lanterns verlichten de straten terwijl griezelige geesten elk moment kunnen opduiken om je te verrassen. Sluip door naar Frontierland waar je een kleurrijk Mexicaans festival zult vinden, compleet met levendige muziek en vrolijke skeletten.


Maak een selfie met Disney Figuren(1)
Lach (grimmig) en show je monsterlijke tanden voor een BOEtiful selfie! De Disney Figuren hebben hun kleurige Halloween-outfits aangetrokken om samen met jou op de foto te gaan in de Parken. Mickey en Minnie, Donald en Katrien of Goofy... met wie zul jij de eer hebben?


Griezel met de beruchte Disney Schurken(1)! Brrr...
Pas op voor de gigantische doornen op de binnenplaats van het Kasteel van Doornroosje en probeer een glimp op te vangen van de gemene Maleficent op het balkon. Ook Kapitein Haak is op bepaalde dagen in de Parken te vinden en met een beetje pech loop je de afschuwelijk akelige Ursula met haar tentakels tegen het lijf!
(1) De Disney Figuren worden tijdens het seizoen op verschillende momenten en op verschillende dagen door de Parken begeleid. Hun aanwezigheid op een bepaald tijdstip of locatie kan daarom niet worden gegarandeerd.

Mickey en zijn vrienden gaan het podium op voor betoverende selfies
Slenter door de piepende poorten van het Fantasyland Theatre en ontmoet Mickey en zijn vrienden in hun meest flitsende Halloween-outfit! Het is de perfecte gelegenheid om een vreseleuke goede selfie te maken met enkele Disney Figuren.


De Disney Schurken liggen op de loer in het Walt Disney Studios Park
Vanaf 1 oktober strijken Jafar, Cruella de Vil, Kapitein Haak en andere gruwelijke figuren(1) neer in het Studio Theater voor een huiveringwekkend moment met jou. Verzamel al je moed voor een ontmoeting met de Disney Schurken!
(1) De Disney Figuren worden tijdens het seizoen op verschillende momenten en op verschillende dagen door de Parken begeleid. Hun aanwezigheid op een bepaald tijdstip of locatie kan daarom niet worden gegarandeerd.

The Twilight Zone Tower of Terror: gillen van plezier!
Welkom in de stoffige resten van het ooit zo glamoureuze Hollywood Tower Hotel. Wil je naar boven? Spring in de servicelift en ontdek de verrassingen die op de bovenste verdieping op je wachten, je zult zeker in de ban raken van de grillige charmes van dit oude hotel. Oh, en zorg ervoor dat je je vastmaakt, je weet nooit wat er kan gebeuren in een gammele oude lift.
Het hele jaar beschikbaar in het Walt Disney Studios Park

Phantom Manor: ben je dapper genoeg om te zien wat er binnenin schuilt?
Kom binnen als je durft! Denk eraan, niets is zoals het lijkt in Phantom Manor. In deze vervallen villa in de duisternis van Frontierland huizen geesten en demonen die vol plezier feesten en dansen in de eetkamer van dit grimmige oude huis. Kom je in de verleiding om mee te doen?
Het hele jaar beschikbaar in het Disneyland Park

Halloween-souvenirs en snacks in de Disney Parken!
Waar je ook kijkt, overal is iets griezeleuks te zien. Onze boetieks zijn van top tot teen gevuld met souvenirs voor jong en oud en in onze restaurants in de Parken, Disney Hotels en Disney Village is zelfs de meest monsterlijke eetlust te stillen. Op het menu staan een aantal speciale nieuwe drankjes, en snacks die speciaal voor dit schrikwekkende seizoen zijn gemaakt!

Dat is nog niet alles! In de Parken zijn nog veel meer verrassingen te vinden!
Wacht maar af totdat je in de Parken bent, want daar kun je pas zien wat we nog meer voor je in petto hebben! Volg de griezelmuziek naar de volgende ervaring en geniet van Disney's Halloween Festival. Kun je niet wachten? Wij ook niet!


De Disney Halloween Party is terug op 31 oktober van 20.00 tot 2.00 uur in het Disneyland Park, feest mee met de Disney Schurken, als je durft!
Geniet van toegang tot attracties tot 02.00 uur, entertainment en nog veel meer. Dit wordt de verschrikkeleukste avond van het jaar die je beslist moet meemaken! Meer info op deze pagina.


Boek nu al je verblijf voor Disney’s Halloween Festival, 1 oktober tot 7 november 2021 in Disneyland Paris en geniet van de beste prijs en meeste keuze, kijk hier: Disneyland Paris Website.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 13 augustus 2021 08:12