Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Halloween in Disneyland Paris

september 03, 2021 697
Kom van 1 oktober tot 7 november 2021 mee griezelen met Cruella, Maleficent, Jafar en andere Disney schurken tijdens Disney's Halloween Festival!

Ze zijn terug om ons weer te laten griezelen met hun verschrikkelijke truukjes! Laat je betoveren door een elixer van oogverblindende selfies, helse attracties en tal van ondeugende verrassingen. Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten!


Afbeelding

Het Disneyland Park zal gekleed zijn in zijn meest spooktaculaire Halloween kostuum!
Van Main Street U.S.A.®️ tot het kasteel van Doornroosje, de geest van Halloween is overal waar je oogbollen kunnen zien. De straten staan vol met Jack 'o lanterns en overal duiken griezelige spoken op om je een spookachtige verrassing te bezorgen. Kruip naar Frontierland om een kleurrijk Mexicaans festival te ontdekken, compleet met levendige muziek en steigerende skeletten.

Ontmoet de ondeugende Disney schurken.
Kapitein Haak, Cruella, Maleficent en andere akelig vriendelijke schurken zullen op het feest aanwezig zijn. Ze sluipen rond in het Disneyland Park en het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park en nemen de meest duivelse selfies met jou. Haal je telefoon tevoorschijn... als je durft!

Neem een betoverende selfie met Disney Characters.
Zet je meest dreigende glimlach op voor een echt griezelige selfie! Mickey, Minnie en de rest zijn gekleed in hun meest spooktaculaire Halloweenkostuums en ze kunnen niet wachten om een sprookjesachtig moment met jou te delen. Wie zal jij dit jaar mogen ontmoeten?

Een enge draak is op jacht in Disneyland Paris!
Maleficent is veranderd in een draak en spuwt brandende vlammen om de dappere prins Philip te vernietigen. Verzamel je moed en kom deze geweldige strijd van Goed tegen Kwaad aanmoedigen in het Disneyland Park!

Een betoverend welkom.
Mickey, Minnie en hun vrienden staan klaar om je te begroeten bij aankomst! ‘s Avonds stuurt het beroemde koppel je weg met afscheidskusjes.

Alle truukjes & traktaties van Halloween in de Disney Parken!
Overal waar je kijkt, is er wel iets griezelig leuks te zien. Onze boetieks zijn van vloer tot plafond gevuld met traktaties voor het hele gezin, terwijl onze restaurants in de Disney Parken, Hotels en Disney Village zelfs de meest monsterlijke eetlust kunnen stillen. Je vindt zelfs een aantal speciale drankjes op de menu's, evenals snacks speciaal gemaakt voor dit meest angstaanjagende seizoen!
En een heksenhoed vol andere verrassingen!

The Twilight Zone Tower of Terror: gillen van plezier!
Welkom in de stoffige resten van het ooit zo glamoureuze Hollywood Tower Hotel. Wil je naar boven? Spring in de servicelift en ontdek de verrassingen die op de bovenste verdieping op je wachten, je zult zeker in de ban raken van de grillige charmes van dit oude hotel. Oh, en zorg ervoor dat je je vastmaakt, je weet nooit wat er kan gebeuren in een gammele oude lift.
(Het hele jaar beschikbaar in het Walt Disney Studios Park)

Phantom Manor: ben je dapper genoeg om te zien wat er binnenin schuilt?
Kom binnen als je durft! Denk eraan, niets is zoals het lijkt in Phantom Manor. In deze vervallen villa in de duisternis van Frontierland huizen geesten en demonen die vol plezier feesten en dansen in de eetkamer van dit grimmige oude huis. Kom je in de verleiding om mee te doen?
(Het hele jaar beschikbaar in het Disneyland Park)

Vergeet ook niet Disney Halloween Party op 31 oktober in Disneyland Park: meer info.

Boek nu je verblijf voor het Halloween of Kerstseizoen in Disneyland Paris: Disneyland Paris aanbiedingen.
 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 22 september 2021 08:11