Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney's Halloween Festival keert terug naar Disneyland Paris van 1 oktober tot 7 november 2021

september 29, 2021 476
Op het programma staan optredens van de Disney Villains, griezelige decoraties en foto's met je favoriete Characters, nu zonder mondmasker voor fotolocaties buiten!

Bereid je voor op griezelige momenten in de must-see attracties van het seizoen en tal van nieuwe items om te ontdekken in de winkels en restaurants. Het is een Halloweenfeest voor al je zintuigen! Gasten zullen 38 dagen hebben om van Halloween te genieten en "We Love Halloween" te roepen met de Disney Villains! Als klap op de vuurpijl zal de beroemde Disney Halloween Party terug zijn op 31 oktober (haal hier je tickets).

Maleficent's grote terugkeer als draak
Een ander hoogtepunt van dit nieuwe seizoen is Maleficent, die opzien zal baren als ze verschijnt in de vorm van een draak. De emblematische float, die haar toont in haar meest gevreesde vorm, zal haar grote terugkeer maken naar het Disneyland Park - haar verrassingsoptredens zullen vurig zijn! Maleficent fans zullen ook blij zijn om haar te zien in haar originele vorm voor een gedenkwaardig fotomoment.

Disney schurken in duivelse vorm om gasten te verwelkomen
Disney Schurken Maleficent, Kapitein Haak, de Evil Queen en anderen zijn terug in actie en klaar om foto's te maken met Gasten in boeiende en enge sferen in zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park.
Veel Disney Characters zoals Mickey, Minnie, Stitch en Goofy zullen ook tevoorschijn komen, gekleed in hun meest ondeugende Halloween outfits op tal van fotolocaties in de Parken. Gasten kunnen hierover informatie vinden op de officiële Disneyland Paris App. Plus, voor fotolocaties buiten , zullen de gasten een nog grotere glimlach hebben als ze hun maskers kunnen afzetten wanneer ze op de fotolocatie binnen de groene cirkel zijn.


Versieringen, attracties en meer voor een perfecte Halloween
Dit Halloweenseizoen zullen de gasten 330 pompoenen, 175 meter lichtkabels, 56 lantaarns, 40 vriendelijke spoken en talrijke skeletten - waarvan de grootste drie meter hoog is - vinden die het hele park versieren. Magic Shots* zullen ook worden aangepast met Halloween kleuren en vele verrassingen.Disney's Halloween Festival is de perfecte gelegenheid om de spannendste attracties van Disneyland Paris te ontdekken of te herontdekken. Gasten kunnen zich wagen aan de met geesten gevulde mysterieuze reis van Phantom Manor, met 60 Audio-Animatronics®️, 50 speciale effecten en niet minder dan 400 decorstukken. En dan zijn er nog de duizelingwekkende drops van The Twilight Zone Tower of Terror. Wist je dat de liften ervan eigenlijk niet vallen, maar juist naar beneden worden getrokken? Dit originele systeem zorgt ervoor dat de lift sneller daalt dan door de zwaartekracht alleen en geeft de gasten het gevoel dat ze vliegen als ze hun armen in de lucht steken.De winkelervaring zal ook een ondeugende wending krijgen. Veel nieuwe artikelen zullen verkrijgbaar zijn in de winkels van het Resort - in Thunder Mesa, Tower Hotel Gifts en World of Disney - zodat iedereen de kleuren van dit seizoen met trots kan dragen. "Fabulously Villainous", een gloednieuwe textiel- en lifestylecollectie ontworpen door de Disneyland Paris-teams, toont trots Disney Villains op truien, sjaals, paraplu's, badges en zelfs een light-up beker. Het eten en drinken zal ook heerlijk stout zijn, denk maar aan de Disney Villains Plate die beschikbaar zal zijn in bepaalde table service restaurants. Kies een hartige vleesschotel gevuld met pompoen en "trompettes de la Mort" ("dodelijke" wilde paddenstoelen) overgoten met een "sauce diable" (duivelse saus) of het menu van de Boze Koningin van Sneeuwwitje dat een dessert bevat geïnspireerd op de beroemde giftige appel. Snacks zullen ook een paar trucs in hun mouw hebben, zoals spookachtige zandkoekjes met Cruella en Mickey, bekend als de "Sabl'Effrayant Mickey".
 Ook nieuw dit jaar is dat Disney Hotels zullen worden versierd in herfstkleuren om gasten te verwelkomen in een speciale Halloween-geïnspireerde sfeer. Versieringen, fotomomenten met Disney Characters en restaurants zullen de magie van het meest griezelig leuke seizoen van het jaar verlengen!

Wil je er graag bij zijn? Boek dan nu hier je verblijf.

Disney's Halloween Party zal het Disneyland Park betoveren op 31 oktober 2021 van 20:00 uur tot 02:00 uur.
Tijdens deze niet te missen avond zal het Disneyland Park uitzonderlijk open zijn tot 2 uur 's nachts met een betoverende avondambiance en decor, plus grote attracties zoals Phantom Manor, Big Thunder Mountain, Peter Pan's Flight en Pirates of the Caribbean zullen geopend zijn. Disney Characters en Villains zullen aanwezig zijn voor griezelig feestelijk entertainment en nog veel meer! Gasten kunnen zich verkleden en hun slechte kant laten zien samen met Disney Villains. Tickets voor Disney's Halloween Party geven ook vroege toegang tot het Disneyland Park om vanaf 17.00 uur van de attracties te genieten. Reserveer hier


Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 29 september 2021 13:17