Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Maak je klaar voor HET Halloweenfeest van het jaar, op 31 oktober van 20.00 tot 02.00 uur in Disneyland Paris!

oktober 20, 2021 475
In de nacht van 31 oktober 2021 nodigen de ondeugende Disney Villains je uit om mee te doen met hun capriolen en je innerlijke schurk te ontketenen! Geniet van attracties die tot 2 uur 's nachts open zijn, betoverende Selfie Spots, verrassende verschijningen van spookachtige praalwagens, exclusieve shows, dansfeesten onder het maanlicht en nog veel meer! Voor volwassenen, families en griezels van alle leeftijden. Plaatsen zijn beperkt. Boek nu... als je durft.

Een oogverblindende transformatie van het Disneyland Park
Het Disneyland Park is gehuld in oranje en zwart: Halloweenversieringen, griezelige muziek, mist en meer dompelen je onder in een angstaanjagend leuke sfeer en houden de spanning erin tot het einde van de nacht!

Attracties zijn open tot 2u 's nachts! Ga mee op een spooktaculaire reis!
Ga tot in de vroege uurtjes in onze huiveringwekkende attracties en ontdek de griezelige sferen die zijn neergedaald voor deze macabere gelegenheid. Bang? Dat zal je zeker zijn!

Ontdek onze betoverende Selfie Spots en andere verrassingen!
De nacht is gevallen... Disney Characters in hun spooktaculaire kostuums zijn overal in het Disneyland Park te vinden tijdens deze griezelig leuke avond. Zoek ze of laat je betoveren door nachtelijke Halloween verschijningen van spookachtige praalwagens!

Schud je botten op een van onze maanverlichte dansvloeren
Ga naar een Mexicaanse fiesta in volle gang in het hart van Frontierland, dans op hits uit de jaren 80 tot 2000 in Discoveryland en mis de Grand Finale niet: de Electro-avond bij het kasteel van Doornroosje!

Exclusieve shows voor het hele gezin!
Nieuw - Onthul je innerlijke schurk! Doe mee aan de Grand Finale van Disney Villains met Maleficent, Cruella de Vil, Kapitein Haak, Jafar en vele andere Disney Villains voor het kasteel van Doornroosje voor een hels leuke finale!
Nieuw - Skeletoon Party met Goofy en zijn zoon Max. Een levendige hip-hop muziekshow voor alle leeftijden, waar de botten van steigerende skeletten vrolijk mee rammelen op de melodieën, gerund door Goofy en Max.
En meer...

De Kapitein Haak Piraten Academie
Wil je een boekanier worden? Haak, met hulp van zijn Disney bemanning, zal je laten zien hoe het is om het leven van een piraat te leven! Een interactieve show voor alle leeftijden!

Koop hier je ticket voor Disney's Halloween Party in Disneyland Paris.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 29 oktober 2021 08:19

Laagste prijs kalender