Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe artikelen te koop voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris op 12 april 2022

april 06, 2022 253
Binnenkort zijn er een aantal nieuwe artikelen te koop voor de 30e verjaardag van Disneyland Pars.

Een limited edition t-shirt ter ere van 30 jaar magie en wordt uitgebracht op 12 april 2022 (New Century Notions Flora's Unique Boutique, Emporium, World of Disney).

Een "Grand jeu 30e Anniversaire" chocoladereep die over een paar weken zal arriveren in een selectie van Disneyland Paris-winkels met een wedstrijd waarmee prijzen te winnen zijn.

Een gloednieuw exclusief boek van 200 pagina's: The Art of Disneyland Paris. Over een paar weken verkrijgbaar in een selectie van Disneyland Paris-winkels.
Van de themaparken tot de Disney Hotels en shows, de ontwerpers van al deze ervaringen zijn niet alleen architecten en ingenieurs, maar ook kunstenaars - schilders, illustratoren, storyboarders, grafische ontwerpers, decorateurs en modelmakers.
Met The Art of Disneyland Paris duik je in het hart van de creatie en evolutie van Europa's toonaangevende toeristische bestemming door middel van meer dan 300 foto's, concepten en voorbereidende tekeningen die zijn gemaakt door Imagineers en kunstenaars van de Entertainment Department, gedurende zijn 30-jarige geschiedenis. Ontdek een kunstboek als geen ander, zowel een souveniralbum als een portfolio van gepassioneerde kunstenaars, van de eerste schetsen tot de komende projecten.

Twee exclusieve Disneyland Paris 30th Anniversary Pandora bedels worden uitgebracht op 12 april (Hollywood Legends, Harrington's Fine China & Porcelains).


Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 06 april 2022 19:35

Laagste prijs kalender