Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vier 30 jaar Disneyland Paris met de Imagineers op 12 april

maart 29, 2022 247
Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van Disneyland Paris en in samenwerking met Walt Disney Imagineering, is Disneyland Paris verheugd een uitzonderlijk panel aan te kondigen dat vele Disney Imagineers zal herenigen, waaronder een aantal die voor het eerst sinds de jaren 90 op het podium zullen samenkomen!

Voor zo'n unieke uitzonderlijke verjaardag is er een uitzonderlijke cast. Verschillende generaties Imagineers zullen op het podium, in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel Convention Center, discussiëren over de creatie en ontwikkeling van Disneyland Parijs voor een publiek van enthousiastelingen, Jaarpashouders en Cast Members.

Om zoveel mogelijk mensen te laten profiteren van dit panel, zal er ook een live-uitzending plaatsvinden op het YouTube-kanaal van Disneyland Parijs.

Van de eerste creatieve inspiraties tot de blijvende erfenis en de huidige transformatie van het resort, inclusief de overdracht van knowhow en ervaringen tussen Imagineers door de jaren heen, deze uitwisselingen beloven spannend te worden!
 

De gasten zijn onder meer:

· Tony Baxter, voormalig uitvoerend producent, Disneyland Parijs

· Beth Clapperton, artdirector

· Tim Delaney, voormalig showproducent, Discoveryland

· Tracy Eck, Art Director, Disneyland Park

· Björn Heerwagen, directeur – Show Design & Production

· Sylvie Massara, Art Director, Portfolio Hotels

· Tom Morris, voormalig producent van shows, Fantasyland

Panel gemodereerd door David Wilson, Vice President & Site Portfolio Executive, Disneyland Paris en Tom Fitzgerald, Portfolio Creative Executive, Disneyland Parijs
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender