Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Luid het nieuwe jaar in als nooit tevoren in Disneyland Park

november 09, 2022 752
Beleef een onvergetelijke 30e verjaardag speciale editie van de Disney New Year's Eve Party! Bereid u van 20.30 uur tot 02.00 uur voor op een avond vol betovering en oogverblindende verrassingen... een once-in-a lifetime feestsfeer die u niet mag missen! Beperkte plaatsen.


Mis dit spectaculaire feest niet!
3, 2, 1... laat het vuurwerk maar beginnen! Doe je eerste nieuwjaarswens terwijl een adembenemend vuurwerk de nachtelijke hemel vult met kleurrijke uitbarstingen van magie in een geremasterde versie van de show "The Sparkling WISHES of Disney New Year's Eve". Terwijl de klok aftelt tot middernacht, voegt een feestelijk ballet onder de sterren nog meer magie toe aan deze betoverende show, een moment om te delen met vrienden en familie dat je voor altijd zult koesteren!

Disney-personages op het podium! Zie geliefde Disney-personages op het podium met exclusieve optredens in Disneyland Park. Sluit je aan bij Goofy voor een soiree in landelijke stijl, Mickey en zijn vrienden voor een leuk discofeest, beleef de avonturen van Peter Pan, Baloo, Aladdin en Mary Poppins opnieuw, voel je als koningen op een groot bal voor het kasteel van Doornroosje en droom groter dan ooit met Minnie.

Vier feest met Disney-vrienden tijdens een leuke nachtelijke parade! Mickey en zijn 30-jarig jubileumgezelschap hebben veel nieuwe Disney- en Pixar-vrienden uitgenodigd om het nieuwe jaar op de meest geweldige en fantastische manier te komen vieren! Mis dit kleurrijke en muzikale feest niet dat je uitnodigt om harder te lachen, je hart te openen en in je dromen te geloven!Disney dansfeest op oudejaarsavond
Maak je klaar voor een energieke Disney New Year's Eve Dance Party voor het kasteel van Doornroosje en voel de beat van Disney's grootste hits die speciaal zijn geremixt om dit prachtige moment tot het einde van de nacht te vieren!

Geniet van de once-in-a-lifetime magie van het 30-jarig jubileum! De vrolijke dagshow "Dream... and Shine Brighter!" speciaal gemaakt voor het 30-jarig jubileum keert exclusief terug voor een nachtelijke special! En voor nog meer magie, bereid je voor om versteld te staan, want het Disney D-Light-spektakel verlicht de nachtelijke hemel boven het kasteel van Doornroosje!

Attracties open tot 02.00 uur!
Berijd attracties tot in de vroege uurtjes van 2023! De magie van de feestdagen gaat verder met een ervaring die uniek is voor deze speciale avond!

Boek nu je verblijf of tickets voor deze onvergetelijke avond: www.disneylandparis.be


Afbeelding

➡️ Kom hier alles te weten over het kerstseizoen in Disneyland Paris. ⬅️
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 09 november 2022 19:46

Laagste prijs kalender