Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kom tijdens Disney Betoverende Kerst naar Disneyland Paris!

november 04, 2022 1549
Kijk jij al uit naar het vieren van kerst? Goed nieuws: de feestdagen beginnen vanaf 12 november in Disneyland Paris met Disney Enchanted Christmas! En dit jaar zal de magie van Kerstmis nog sterker zijn als onderdeel van de viering van het 30-jarig jubileum, die gasten van alle leeftijden zal verbazen.

Boek nu je verblijf of tickets voor de meest Magische kerst in Disneyland Paris, kijk hier voor info en prijzen.

Een spetterende kerst en een ongeëvenaarde sfeer!

Zodra ze Disneyland Park binnenkomen, worden gasten betoverd door de majestueuze glinsterende boom van 24 meter hoog! Met kerstmuziek, slingers en sneeuwvlokken die in de lucht vliegen... een betoverende sfeer zal de omgeving van Main Street, U.S.A. omhullen. En bij het vallen van de avond hangt er nog meer magie in de lucht in Disneyland Park...

Naast het Disney D-Light drone-display dat is ontworpen voor het 30-jarig jubileum, zullen gasten dit jaar genieten van de comeback van Disney Dreams! of Christmas. Dit beroemde nachtelijke spektakel - dat een generatie gasten heeft verblind - zal mooier dan ooit terugkeren als onderdeel van het 30-jarig jubileumfeest!Deze magische show combineert vuurwerk, dansende fonteinen en kerstliedjes, samen met projecties van scènes die gasten onderdompelen in de wereld van Disney-klassiekers, zoals Frozen en Pixar-films, zoals Toy Story! De show zal dit speciale jaar nog oogverblindender zijn, omdat er een vleugje innovatie aan is toegevoegd! De daken van Sleeping Beauty Castle zullen nog sprankelender zijn dankzij een gloednieuwe LED*-technologie die het mogelijk maakt om effecten te creëren die nog nooit eerder in een Disney Park zijn gezien en die worden gesynchroniseerd met de show!

Tip! Ontdek het entertainment in Disneyland Paris.

De langverwachte "Mickey's Dazzling Christmas Parade" keert ook terug. Deze parade – die voor het eerst debuteerde in 2021 – heeft tot doel gasten twee unieke ervaringen te bieden. Het beschikt met name over vijf kleurrijke en verlichte praalwagens die de magie van de winter zullen vieren, zowel overdag als 's nachts! Het unieke thema van elke praalwagen dompelt gasten onder in de magische wereld van Kerstmis. Deze praalwagens worden gesynchroniseerd met muziek en bevatten Mickey en zijn vrienden, samen met Disney-prinsessen en de kerstman. De glimmende kostuums van de artiesten - die speciaal voor de gelegenheid zijn ontworpen - zullen het mogelijk maken om sprankelende effecten te creëren op Main Street U.S.A.
De "glazuur" op de taart: 's Nachts tijdens de parade zullen personages de kerstboom op het Stadsplein verlichten om nog meer magische momenten te creëren!Kerstversiering in Disneyland Paris:

- 10 km slingers geïnstalleerd in de Disney Parken

- 11.604 kerstversieringen

- 78 kerstbomen

- Een majestueuze 24 meter hoge kerstboom (met een gewicht van 24 ton), versierd met meer dan 1.000 ornamenten

- Meer dan 37.000 bloemen geplant in 4 dagen door de tuinbouwteams

- 300 kostuums ontworpen voor Mickey's Dazzling Christmas Parade

De magie van Kerstmis zal zich uitbreiden naar andere locaties, aangezien elk Disney Hotel zal worden versierd met kerstversieringen.
Veel iconische Disney-personages zullen worden uitgedost in hun mooiste kerstkostuums om te poseren voor onvergetelijke foto's en om hartverwarmende momenten met gasten door te brengen. Ho ho ho... De kerstman zal ook een deel van het feest zijn voordat hij in zijn slee vertrekt voor zijn grote jaarlijkse reis rond de wereld!

Tip: Ontdek hier de voordelen van een verblijf in een Disney Hotel.Mickey, Minnie, Donald, Daisy en Goofy zullen meerdere keren per dag de magie van kerstliederen vieren op het Videopolis®-podium met de muzikale show "Let's Sing Christmas!". Dit jaar heeft Minnie ook een speciale verrassing in petto voor Mickey en Gasten, want ze zal een coverversie spelen van een beroemd lied getiteld "All I want for Christmas is ... Mickey".

Gasten zullen ook de magie van Kerstmis ervaren via de eet- en drinkgelegenheden van Disneyland Paris, evenals in Disney-parken en -hotels. Ze zullen genieten van een breed scala aan vakantiegerechten en -traktaties. Dit seizoen keert L’Hiver Gourmand ook terug naar Walt Disney Studios Park. Deze wintermarkt bestaat uit stijlvolle chalets die peperkoek, pannenkoeken, warme chocolademelk en andere heerlijke lekkernijen serveren. Er komen vier nieuwe chalets bij, waarvan er drie voor het eerst worden geïnstalleerd in Disneyland Park!

Tip: Maak gebruik van de maaltijdopties bij je verblijf!

Tot slot, wat is een betere plek dan Disneyland Parijs om je kerstdecoratie, kerstcadeaus en outfits te plannen? Een breed scala aan producten zal beschikbaar zijn in de vele winkels van de Parken en Disney Village, met name in de magische Boutique du Château, die exclusief is gewijd aan kerstversieringen.Een onvergetelijk nieuwjaarsfeest!
Vier oudejaarsavond en maak onvergetelijke herinneringen op het geweldige en feestelijke feest van Disneyland Paris, dat op 31 december 2022 in het hart van Disneyland Park zal plaatsvinden. Het programma omvat een oogverblindend vuurwerk, toegang tot emotionele attracties, de deelname van Disney-personages, exclusieve shows en vele andere verrassingen met een 30-jarig jubileum... Vanaf 20.30 uur tot 02.00 uur maakt het oudejaarsfeest het mogelijk om 2022 op de best mogelijke manier af te sluiten in Disneyland Paris.

Ontdek: hier meer over Disney New Year’s Eve Party in Disneyland Paris (bovendien krijgen Hotelgasten korting op de Disney New Year’s Eve Party tickets​!)Wist je dat?

- De halloween- en kerstverlichting in heel Disneyland Paris voor 100% uit ledverlichting bestaat.  
De nieuwe verlichting op het Kasteel van Doornroosje geeft een uniek magisch tintje én verbruikt veel minder energie dan voorheen. Per show verbruikt deze verlichting ongeveer evenveel energie als 1 koelkast gedurende 3 uur. Ook verbruiken de nieuwe videoprojectoren voor de avondshow Disney Illuminations een derde van de energie tegenover de vorige projectoren en bieden ze een nieuwe ervaring.

- We milieuvriendelijke elementen gebruiken voor showeffecten en ervaringen in onze Parken.
Voor het vuur in onze shows en in de attractie Cars Road Trip wordt geen gas gebruikt. Een oplossing met een minimale hoeveelheid ethanol (niet schadelijk voor het milieu) zorgt voor de ‘wauw’-momenten.

- We al jaren in duurzame energiebronnen investeren.
Vanaf april 2022 is het eerste deel van ons zonnepanelenpark actief. Dit zonnepanelenpark is een van de grootste in Europa en zal uiteindelijk 82.000 zonnepanelen hebben. Het zonnepanelenpark zal 17% van het energieverbruik van Disneyland Paris per jaar opwekken (vergelijkbaar met het jaarverbruik van een stad met 17.400 inwoners).  
Sinds 2018 maken we ook gebruik van geothermische energie die voor 18% van onze verwarmingsbehoefte zorgt.
 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 15 november 2022 19:02

Laagste prijs kalender