Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

HET MAGISCHE KERSTSEIZOEN TIJDENS DE 30e VERJAARDAG VAN DISNEYLAND PARIS

september 01, 2022 324
Als onderdeel van het 30-jarig jubileumfeest zal de magie van Kerstmis nog sterker zijn bij DLP van 12 november 2022 tot 8 januari 2023.


Kijk jij al uit naar het vieren van kerst? Goed nieuws: de feestdagen beginnen vanaf 12 november in Disneyland Paris met Disney Enchanted Christmas! En dit jaar zal de magie van Kerstmis nog sterker zijn als onderdeel van de viering van het 30-jarig jubileum, die gasten van alle leeftijden zal verbazen.

Een spetterende kerst en een ongeëvenaarde sfeer!
Zodra ze Disneyland Park binnenkomen, worden gasten betoverd door de majestueuze glinsterende boom van 24 meter hoog! Met kerstmuziek, slingers en sneeuwvlokken die in de lucht vliegen... een betoverende sfeer zal de omgeving van Main Street, U.S.A. omhullen. En bij het vallen van de avond hangt er nog meer magie in de lucht in Disneyland Park...

Naast het Disney D-Light drone-display dat is ontworpen voor het 30-jarig jubileum, zullen gasten dit jaar genieten van de comeback van "Disney Dreams®! van Kerstmis". Dit beroemde nachtelijke spektakel - dat een generatie gasten heeft verblind - zal mooier dan ooit terugkeren als onderdeel van het 30-jarig jubileumfeest!

TIP! Ga nu op zoek naar de beste aanbieding voor het kerstseizoen in Disneyland Paris met onze laagste prijzenkalender: kijk hier.Deze magische show combineert vuurwerk, dansende fonteinen en kerstliedjes, samen met projecties van scènes die gasten onderdompelen in de wereld van Disney-klassiekers, zoals Frozen en Pixar-films, zoals Toy Story! De show zal dit speciale jaar nog oogverblindender zijn, omdat er een vleugje innovatie aan is toegevoegd! De daken van Sleeping Beauty Castle zullen nog sprankelender zijn dankzij een gloednieuwe LED*-technologie die het mogelijk maakt om effecten te creëren die nog nooit eerder in een Disney Park zijn gezien en die worden gesynchroniseerd met de show!

De langverwachte "Mickey's Dazzling Christmas Parade" keert ook terug. Deze parade – die voor het eerst debuteerde in 2021 – heeft tot doel gasten twee unieke ervaringen te bieden. Het beschikt met name over vijf kleurrijke en verlichte praalwagens die de magie van de winter zullen vieren, zowel overdag als 's nachts! Het unieke thema van elke praalwagen dompelt gasten onder in de magische wereld van Kerstmis. Deze praalwagens worden gesynchroniseerd met muziek en bevatten Mickey en zijn vrienden, samen met Disney-prinsessen en de kerstman. De glimmende kostuums van de artiesten - die speciaal voor de gelegenheid zijn ontworpen - zullen het mogelijk maken om sprankelende effecten te creëren op Main Street U.S.A.De "glazuur" op de taart: 's Nachts tijdens de parade zullen personages de kerstboom op het Stadsplein verlichten om nog meer magische momenten te creëren!

Kerstversiering in Disneyland Parijs
10 km slingers geïnstalleerd in de Disney Parken

11.604 kerstversieringen

78 kerstbomen

Een majestueuze 24 meter hoge kerstboom (met een gewicht van 24 ton), versierd met meer dan 1.000 ornamenten

Meer dan 37.000 bloemen geplant in 4 dagen door de tuinbouwteams

300 kostuums ontworpen voor Mickey's Dazzling Christmas Parade

De magie van Kerstmis zal zich uitbreiden naar andere locaties, aangezien elk Disney Hotel zal worden versierd met kerstversieringen.

Veel iconische Disney-personages zullen worden uitgedost in hun mooiste kerstkostuums om te poseren voor onvergetelijke foto's en om hartverwarmende momenten met gasten door te brengen. Ho ho ho... De kerstman zal ook een deel van het feest zijn voordat hij in zijn slee vertrekt voor zijn grote jaarlijkse reis rond de wereld!Mickey, Minnie, Donald, Daisy en Goofy zullen meerdere keren per dag de magie van kerstliederen vieren op het Videopolis®-podium met de muzikale show "Let's Sing Christmas!". Dit jaar heeft Minnie ook een speciale verrassing in petto voor Mickey en Gasten, want ze zal een coverversie spelen van een beroemd lied getiteld "All I want for Christmas is ... Mickey".Gasten zullen ook de magie van Kerstmis ervaren via de eet- en drinkgelegenheden van Disneyland Parijs, evenals in Disney-parken en -hotels. Ze zullen genieten van een breed scala aan vakantiegerechten en -traktaties. Dit seizoen keert L’Hiver Gourmand ook terug naar Walt Disney Studios Park. Deze wintermarkt bestaat uit stijlvolle chalets die peperkoek, pannenkoeken, warme chocolademelk en andere heerlijke lekkernijen serveren. Er komen vier nieuwe chalets bij, waarvan er drie voor het eerst worden geïnstalleerd in Disneyland Park!

Tot slot, wat is een betere plek dan Disneyland Parijs om je kerstdecoratie, kerstcadeaus en outfits te plannen? Een breed scala aan producten zal beschikbaar zijn in de vele winkels van de Parken en Disney Village, met name in de magische Boutique du Château, die exclusief is gewijd aan kerstversieringen.Een onvergetelijk nieuwjaarsfeest!
Vier oudejaarsavond en maak onvergetelijke herinneringen op het geweldige en feestelijke feest van Disneyland Paris, dat op 31 december 2022 in het hart van Disneyland Park zal plaatsvinden. Het programma omvat een oogverblindend vuurwerk, toegang tot emotionele attracties, de deelname van Disney-personages, exclusieve shows en vele andere verrassingen met een 30-jarig jubileum... Vanaf 20.30 uur tot 02.00 uur maakt het oudejaarsfeest het mogelijk om 2022 op de best mogelijke manier af te sluiten in Disneyland Paris.TIP! Ga nu op zoek naar de beste aanbieding voor het kerstseizoen in Disneyland Paris met onze laagste prijzenkalender: kijk hier.

Sommige ervaringen, shows of evenementen zullen niet beschikbaar zijn of kunnen worden gewijzigd afhankelijk van de veranderingen in gezondheids- en veiligheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties.

*Low-energy LED's speciaal ontwikkeld voor Disneyland Parijs
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 01 september 2022 18:25

Laagste prijs kalender