Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Enchanted Christmas van 12 november 2022 tot 8 januari 2023 in Disneyland® Paris!

juni 24, 2022 511
Waarom wachten tot eind december als je al in november kerst kunt vieren? Vanaf 12 november zal Kerstmis nog helderder schijnen dankzij het 30-jarig jubileumfeest van Disneyland Paris!

Om magische momenten door te brengen met het gezin, een onvergetelijk uitje met vrienden of zelfs een romantisch weekend, Disneyland Paris is de ultieme bestemming om volop te genieten de magie van Kerstmis.

Zodra ze Disneyland Park zullen betreden, zullen de gasten verbaasd door de majestueuze 24 meter hoge boom die glinstert met duizend lichtjes. Bovendien zal er kerstverlichting te zien zijn op weg naar het kasteel van Doornroosje, waarboven Disney D-Light – de droneshow gemaakt voor de 30e Jubileumviering - nog steeds wordt uitgevoerd. Het is magisch!Met kerstliederen en sneeuwvlokken die in de lucht vliegen... de vakantiesfeer zal het gebied zeker overnemen rondom de indrukwekkende kerstboom op Town Square. Bovendien, "Mickey's Dazzling Christmas" Parade” zal zijn langverwachte terugkeer maken. Deze parade – die de winter op een werkelijk magische manier viert – is gemaakt in 2021. Het beschikt over vijf betoverende praalwagens met lichten die zijn gesynchroniseerd met muziek, samen met Mickey en zijn vrienden, Disney-prinsessen en de kerstman begeleid door Tinkerbell.
Elk van deze wagens zal een kersttafereel vertegenwoordigen met iconische versieringen en zal worden omringd door "Illuminears" die zullen worden gekleed in lichtgevende kostuums speciaal ontworpen voor de gelegenheid, om Main Street U.S.A. zowel overdag te laten schitteren en 's nachts!De Kerstversiering in Disneyland Parijs in een notendop:
7 km slingers geïnstalleerd in beide parken
11.604 Kerstbal ornamenten
78 echte kerstbomen
Een majestueuze 24 meter hoge kerstboom (met een gewicht van 24 ton), versierd met meer dan 1000 ornamenten
Meer dan 37.000 bloemen geplant in 4 dagen door Tuinbouwteams
200 kostuums ontworpen voor Mickey's Dazzling Kerstparade

Veel iconische Disney-personages zullen worden uitgedost in hun mooiste kerstkostuums om te poseren voor onvergetelijke foto's met gasten over het park. Ho ho ho… De kerstman zal ook deel uitmaken van de feest voordat hij vertrekt in zijn slee voor zijn grote jaarlijkse Reis rond de wereld!Bij Discoveryland, Mickey, Minnie, Donald, Daisy en Goofy vieren de magie van kerstliederen meerdere keren per dag op het Videopolis-podium met de musicalshow “Let’s Sing Kerstmis!"

Is er een betere plaats om  iemands kerstversiering, outfit en/of kerstcadeaus te kopen? Een brede assortiment van producten zal hiervoor beschikbaar zijn in de vele winkels van het Park, in het bijzonder in de magische Boutique du Château en Merlin L'Enchanteur winkels, die zijn exclusief gewijd aan kerstversieringen.

Gasten zullen ook de magie van Kerstmis ervaren door de eet- en drinkgelegenheden van Disneyland Parijs. Ze zullen genieten van een breed scala aan vakantie gerechten en lekkernijen. Hoe Disneylicious is dat?!

Ga nu op zoek naar de beste aanbieding voor het kerstseizoen in Disneyland Paris met onze laagste prijzenkalender: kijk hier.Om Oud en Nieuw op een onvergetelijke manier te vieren, Disneyland® Paris zal een geweldig feest organiseren, dat zal zijn gevuld met Disney-magie. Op het programma staat een oogverblindend vuurwerk, een selectie van attracties uitzonderlijk open, de deelname van Disney Characters in feeststemming en vele andere verrassingen… Disney New Year’s Eve Party - die zal plaatsvinden vanaf 20u30 tot 02.00 uur op 31 december 2022 – belooft te worden sensationeel.

Boek nu voor de kerstperiode en oudejaarsfeest op disneylandparis.com.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zondag 26 juni 2022 09:41

Laagste prijs kalender