Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

CAST-MEMBERS VAN DISNEYLAND PARIJS ZIJN KLAAR VOOR DE GROTE FINALE VAN DE 30ste VERJAARDAG!

februari 08, 2023 208
Vorige week hebben we ervoor gezorgd dat onze Cast Members als een van de eersten konden genieten van deze nieuwe ervaring en meer te weten kwamen over wat ons te wachten staat in 2023 tijdens het eerste #DisneyCastLife-evenement van dit nieuwe jaar.

Wanneer je een jubileum viert, moet je er ook voor zorgen dat je het met een knaller afsluit! En toevallig heeft Disneyland Paris onlangs zijn 30th Anniversary Grand Finale gelanceerd, die onze gasten tot en met 30 september 2023 "een beetje groter zal laten dromen, een beetje harder zal lachen en een beetje harder zal zingen".

Als onderdeel van deze festiviteiten hebben onze teams een verbluffende nieuwe nachtelijke droneshow bedacht, Avengers: Power the Night, die tot 8 mei de hemel boven Walt Disney Studios Park verlicht met alle kracht van het MARVEL Universum... state-of-the-art projecties, pyrotechniek en niet minder dan 500 drones, het is een hightech Avengers-spektakel dat nog nooit eerder in een Disney-park is gezien!

Vorige week hebben we ervoor gezorgd dat onze Cast Members als een van de eersten konden genieten van deze nieuwe ervaring en meer te weten kwamen over wat ons te wachten staat in 2023 tijdens het eerste #DisneyCastLife-evenement van dit nieuwe jaar. Exclusieve Disney PhotoPass Magic Shots, verrassende Meet 'n' Greets, een showroom met de creatieve geesten achter onze Entertainment-, Merchandise- en Cast Experience-teams en andere spannende verrassingen stonden hen te wachten terwijl ze samenkwamen met hun collega-cast voor een speciaal moment naast Président van Disneyland Parijs Natacha Rafalski, Chief Operating Officer Daniel Delcourt en onze 2022-2023 Ambassadeur Carmen Lléo Badal.

"Ik hou van deze momenten waarop we samen kunnen komen tussen collega's en wat quality time samen kunnen doorbrengen om te genieten van de magie van onze parken", zegt Consumer Insight Research Specialist Tomás.

Sébastien, die deel uitmaakt van het Disneyland Paris Event Group-team, waardeerde deze bijeenkomst echt: “Deze evenementen zijn een van de redenen waarom ik altijd al lid wilde zijn van Disneyland Paris; als Cast Members beleven we unieke en unieke momenten die je nergens anders vindt.”
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender