Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris schittert op het Kopenhagen Light Festival

februari 02, 2023 181
Aangezien Disneyland Parijs tot 30 september 2023 zijn 30e verjaardag viert, zal het resort binnenkort voor het eerst in Scandinavië deel uitmaken van een uniek lichtfestival.

Van 3 tot 26 februari zal het zesde jaarlijkse Copenhagen Light Festival bezoekers betoveren met buitenlichtkunst, nog specialer omdat de stad door UNESCO is uitgeroepen tot Wereldhoofdstad van de Architectuur in 2023. Voor deze gelegenheid heeft Disneyland Paris een betoverende, verlichte rendez-vous ontworpen die de geest van de 30th Anniversary Grand Finale viert.

In samenwerking met de festivalorganisatie heeft Disneyland Paris een allereerste exclusieve kaartprojectie bedacht waarmee Denen actief kunnen deelnemen aan de magie!

Vanaf 1 februari en tot het einde van het festival kunnen Denen hun foto's delen op een speciaal platform op cphlightsmagic.dk. Elke avond, na een leuke dansvideo-tutorial met Mickey, Donald en de Disneyland Paris Ambassadors, toont een uniek mozaïek deze foto's... met een unieke Disney-twist.

Drie weken lang zal deze show het historische gebouw van Nordatlantens Brygge verlichten, rondom de geliefde familieijsbaan van Broens Skøjtebane in Christianshavn.

Deze samenwerking zal de sterke band tussen Denemarken en Frankrijk, waar elk jaar in Lyon een van de oudste lichtfestivals ter wereld plaatsvindt, nog versterken. Disneyland Paris blijft magische lokale ervaringen creëren voor Denen, die de Place Where Dreams Come True elk jaar meer en meer bezoeken.

Naast deze magische voorstelling krijgen festivalbezoekers ook de kans om mee te doen aan een wedstrijd om een onvergetelijk familieverblijf te winnen tijdens de Disneyland Paris 30th Anniversary Grand Finale.

Meer info over de Grand Finale! in Disneyland Paris lees je hier.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender