Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kom naar de 30e verjaardag Grand Finale! in Disneyland Paris

december 24, 2022 829
De 30e verjaardag blijft stralen! Het is tijd voor nieuwe ervaringen met adembenemende shows en sprankelende festiviteiten om groter te dromen, harder te lachen en je nog meer te verwonderen. De festiviteiten rond de 30e verjaardag eindigen op 30 september 2023! 


Maak je dansschoenen klaar voor "Dream... and Shine Brighter!"
Deze vrolijke dagshow, gecreëerd om de 30e verjaardag van Disneyland Paris te vieren, verandert Central Plaza in een kleurrijk extravaganza met meer dan 30 dansers en Disney Characters, nieuwe praalwagens, twee nieuwe onvergetelijke liedjes, en zelfs een leuke mashup van 20 fan-favoriete Disney liedjes. Terwijl je vrolijk feestviert tijdens de hoofdscènes - glimlach je en lach je harder, open je je hart, en geloof je in je dromen - is het ook de perfecte gelegenheid om Mickey en zijn vrienden te zien in hun iriserende 30th Anniversary kostuums.
 
Nog meer verwondering met de exclusieve 30e verjaardag avondshow, waaronder de allereerste dronechoreografie boven het kasteel!
Voor de eerste keer in een Disney park, heeft "Disney D-Light" 150 gesynchroniseerde drones die boven het kasteel van Doornroosje zweven om het logo van de 30e verjaardag van het resort te vormen voorafgaand aan het avondspektakel "Disney Illuminations". Het tot leven brengen van deze iconische viering was geen sinecure, met een productie van 8 maanden, 66 muzikanten in de Abbey Road Studios in Londen om de muziek te creëren en te produceren, 42 fonteinen, 12 videoprojectoren, 3D mapping en een nieuw pyrotechnisch ontwerp - om er maar een paar te noemen!


Marvel Avengers Campus is het gloednieuwe epische land van Walt Disney Studios Park.
Nog meer spannende avonturen in Marvel Avengers Campus, een unieke kans om Marvel Superhelden te ontmoeten in de gloednieuwe Avengers Campus, een land waar je volledig ondergedompeld wordt, met nieuwe attracties en actievol entertainment.


"Pixar: We belong Together" een gloednieuwe show vanaf de zomer van 2023
Nog meer emoties met "Pixar: We belong Together", deze nieuwe show zal illustreren hoe vriendschap en familie ons samenbrengen en ons samen vooruit helpen. Het zal een combinatie zijn van spectaculaire podiumtechnologie, ultramoderne verlichting, videoprojectie en natuurlijk een groot aantal populaire personages uit Pixar-films.


 
Boek nu je verblijf en wijzig zonder kosten!
Met de zen garantie, kan je een verblijf boeken met volledige flexibiliteit! Je verblijf is te wijzigen of annuleren zonder kosten, met een volledige terugbetaling tot 7 dagen voor aankomst*! Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen, gratis, tot 30 dagen voor aankomst*!

Disneyland Paris Hotels (laagste) prijskalender
Kijk hier zelf op de Disneyland Paris website en bekijk welke data de goedkoopste zijn.

ONZE TOP REDENEN OM IN EEN DISNEY HOTEL TE VERBLIJVEN!

*Meer tijd in de Disney Parken
U bent slechts een korte wandeling of een ritje met de pendelbus** van de Disney Parken verwijderd en met Extra Magische Tijd kunt u ze zelfs verkennen vóór de officiële openingsuren.
*Meer plezier
Zwembaden, fitnesscentra, een spa, kinderhoeken en nog veel meer zorgen ervoor dat u zich vermaakt, zelfs wanneer u de Disney Parken niet aan het verkennen bent.
*Meer magie
Elk Disney Hotel dompelt u onder in een iconisch Amerikaans thema met een magisch Disney verhaal. Bovendien zijn het de enige plaatsen waar je elke dag Disney Characters* kunt zien.
*Meer diensten
Geniet van gratis parkeren bij uw Disney Hotel en op de gastenparking van de Disney Parken. Laat je Disney souvenirs bezorgen in de boetiek van je Disney Hotel. En als je in een suite of club kamer verblijft, geniet je van nog meer exclusieve voordelen.

**Uitgezonderd Disney Davy Crockett Ranch. Sommige hotels kunnen gesloten blijven of niet beschikbaar zijn voor alle of sommige dagen tijdens de geldigheidsperiode van deze publicatie. Neem contact met ons op voor de meest actuele informatie.Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender