Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

“Disney Dreams®!” komt terug vanaf 12 april 2023

januari 10, 2023 613
Voor de Grote Finale van de viering van de 30e verjaardag van het resort, zal het ongelooflijke avondspektakel "Disney Dreams ®!", dat één van de hoogste tevredenheidscijfers heeft ontvangen sinds de opening van het resort, zijn grote comeback maken - waardoor een nieuwe generatie gasten de kans krijgt om deze iconische show te ontdekken.

Vanaf 12 april 2023 zal "Disney Dreams!" elke avond opnieuw gasten in het Disneyland Park betoveren door hen mee te nemen op een magische en emotionele reis na de "Disney D-Light" drone show - het wordt een krachtige combinatie van ervaringen die zal resulteren in een onvergetelijk avondspektakel.

Geleid door de schaduw van Peter Pan zullen gasten enkele van de grootste Disney-verhalen ontdekken of herontdekken als ze worden geprojecteerd op het kasteel van Doornroosje tijdens een buitengewone reis met iconische nummers van Disney en Pixar fanfavorieten uit Beauty and the Beast, The Hunchback of Notre Dame, The Lion King, Tangled, en vele anderen.

"Disney Dreams!", dat oorspronkelijk debuteerde in 2012, bestaat uit een ongelooflijke uitbarsting van kleuren en licht met behulp van state-of-the-art technologie, oogverblindende projecties, spectaculaire lasers en fonteinen en sensationele pyrotechnische effecten. De mapping technologie die wordt gebruikt voor de show creëert ook illusies van draaiende torens en swingende bewegingen op de muren van het kasteel van Doornroosje!


Afbeelding

De 2023 versie van "Disney Dreams!" zal nog uitzonderlijker zijn, aangezien de daken van het Kasteel van Doornroosje versierd zullen zijn met innovatieve LED-lichtjes die synchroon oplichten met de nostalgische soundtrack van de show. Een bijkomende upgrade van de technische uitrusting van de show omvat de installatie van energie-efficiënte laser-videoprojectoren, waardoor het energieverbruik met 50% kan worden verminderd, terwijl een adembenemende show wordt gegeven.

In aanvulling op de recente openingen van Marvel Avengers Campus en het Disney Hotel New York® - The Art of Marvel, zullen gasten nóg een adembenemende Marvel ervaring krijgen, als de gloednieuwe Avengers: Power the Night droneshow de hemel 's avonds zal verlichten in het Walt Disney Studios Park® en dit vanaf 28 januari tot 8 mei 2023.

Ga nu op zoek naar de laagste prijzen voor Disneyland Paris.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 10 januari 2023 18:14

Laagste prijs kalender