Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris onthult nieuwe drone-show in aanloop naar 30e jubileumfinale

januari 12, 2023 251
Met de 30e verjaardag van Disneyland Paris die op 30 september 2023 ten einde loopt, heeft het resort een aantal ongelooflijke slotervaringen gepland voor de gasten.  Van een gloednieuwe Marvel drone show die dagelijks wordt uitgevoerd en waarin uw favoriete Super Heroes schitteren en de terugkeer van het avondspektakel Disney Dreams! tot de lancering van een nieuwe show "Pixar: We Belong Together". We zijn blij om details te kunnen delen over dit spannende nieuws!

"Avengers: Power the Night"
Van 28 januari 2023 tot 8 mei 2023, zullen de gasten worden getrakteerd op een ongelooflijke drone show die de nachtelijke hemel in Walt Disney Studios Park zal verlichten. Deze exclusieve nieuwe show gewijd aan fan-favoriete Super Heroes combineert muziek, lichten, pyrotechnische effecten en videoprojecties op de Tower of Terror.


Afbeelding

En dat is niet alles - tot 500 drones (ja, 500!) zullen een reeks verlichtingssequenties vormen met als thema de krachten van heldhaftige Super Heroes zoals Captain America, Captain Marvel, Scarlet Witch en, voor het eerst in Disneyland Paris, Shang-Chi. Innovatie zit in ons DNA, en we zijn enthousiast om een breed scala aan technologische elementen te gebruiken om deze verhalen op spannende nieuwe manieren tot leven te brengen.Maar geen show is compleet zonder geweldige muziek - en "Avengers: Power the Night" zal niet teleurstellen wat betreft de muziek! De show bevat een soundtrack van enkele van de meest iconische scores die opnieuw werden georkestreerd met een symfonieorkest van meer dan 70 muzikanten in de beroemde Abbey Road Studios in Londen.

Disney Dreams®! Nighttime Spectacular
Het is terug! Vanaf 12 april 2023 zal Disney Dreams! terugkeren en gasten meenemen op een magische en emotionele reis na de "Disney D-Light" Drone show. Projecties van enkele van de grootste Disney verhalen zullen het kasteel van Doornroosje verlichten, geleid door de schaduw van Peter Pan.


Afbeelding

Niet alleen zal het verhaal je bijblijven lang nadat je het hebt bekeken, maar je zult jezelf erop betrappen dat je de soundtrack fluit op weg naar huis. En hoe kan het ook anders met liedjes uit fan-favoriete films zoals Walt Disney Animation's "Beauty and the Beast," "The Lion King," en meer.De gebruikte projectie mapping technologie creëert illusies van draaiende torens en swingende bewegingen op de muren van het kasteel en, dankzij innovatieve LED-technologie die de daken van het kasteel zal bedekken, zal het Kasteel van Doornroosje oplichten in sync met de nostalgische soundtrack van de show. Quel show fantastique!

“Pixar: We Belong Together”
Zoals eerder gedeeld op de D23 Expo, komt er een gloednieuwe podiumshow naar het Walt Disney Studios Park! "Pixar: We Belong Together" zal gasten meenemen op een reis met hun favoriete Pixar Pals. Met een combinatie van ongelooflijke technologie, lichteffecten en iconische liedjes, zal de show de gasten meenemen op een reis om te ontdekken hoe vriendschap ons allemaal samenbrengt. Dit mag je niet missen als je een Pixar-fan bent!


Er wachten nog veel meer verrassingen op degenen die een bezoek plannen tijdens de grote finale van de 30e verjaardag van het resort, waaronder een gloednieuwe collectie exclusieve merchandise, heerlijk eten en drinken, de heropening van 'it's a small world' en nog veel meer!


Wil je graag Disneyland Paris bezoeken en je vraagt je af wanneer de goedkoopste periode is? Dan kan je gebruik maken van de nieuwe handige prijskalender.

Vergelijk verschillende periodes en hotels, de prijzen zijn gebaseerd op een verblijf voor 2 volwassenen.

Kijk nu zelf op de Disneyland Paris website, ga naar de kalender en bekijk welke data de goedkoopste zijn.

Tip! wil je graag gaan in een rustige periode? Kies dan een goedkope periode, de duurdere zijn meestal de drukste.

ONZE TOP REDENEN OM IN EEN DISNEY HOTEL TE VERBLIJVEN

*Meer tijd in de Disney Parken
U bent slechts een korte wandeling of een ritje met de pendelbus** van de Disney Parken verwijderd en met Extra Magische Tijd kunt u ze zelfs verkennen vóór de officiële openingsuren.
*Meer plezier
Zwembaden, fitnesscentra, een spa, kinderhoeken en nog veel meer zorgen ervoor dat u zich vermaakt, zelfs wanneer u de Disney Parken niet aan het verkennen bent.
*Meer magie
Elk Disney Hotel dompelt u onder in een iconisch Amerikaans thema met een magisch Disney verhaal. Bovendien zijn het de enige plaatsen waar je elke dag Disney Characters* kunt zien.
*Meer diensten
Geniet van gratis parkeren bij uw Disney Hotel en op de gastenparking van de Disney Parken. Laat je Disney souvenirs bezorgen in de boetiek van je Disney Hotel. En als je in een suite of club kamer verblijft, geniet je van nog meer exclusieve voordelen.

**Uitgezonderd Disney Davy Crockett Ranch. Sommige hotels kunnen gesloten blijven of niet beschikbaar zijn voor alle of sommige dagen tijdens de geldigheidsperiode van deze publicatie. Neem contact met ons op voor de meest actuele informatie.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 12 januari 2023 16:01

Laagste prijs kalender