Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe spectaculaire elektrische parade met drones en dagshow in 2024

november 18, 2023 939
Vanaf 8 januari 2024 zal het leven net zo kleurrijk en vreugdevol zijn als in een film in Disneyland Park! De eerste weken van het nieuwe jaar introduceert Disneyland Paris geleidelijk een reeks spannende
ervaringen die kleur geven aan bewolkte winterdagen: Disney Symphony of Colors.


Het programma omvat een nieuwe nachtelijke drone-reeks, een nieuwe show overdag en gloednieuwe decoraties!
Deze nieuwigheid zal een oogverblindend eerbetoon zijn aan de Main Street Electrical Parade, een nachtelijk spektakel dat in Disneyland Paris te zien was tussen 1992 en 2003. Disney Electrical Sky Parade geeft
nostalgische fans een kans om hun kindertijd opnieuw te beleven, en jongere fans de kans om deze nieuwe ervaring te ontdekken in een gloednieuw, nooit eerder vertoond formaat.
Maximaal 500 drones zullen door de nachtelijke hemel paraderen in de vorm van verlichte praalwagens, die de verschillende iconen van de Main Street Electrical Parade symboliseren, inclusief Mickey Mouse en zijn vrienden oogverblindende trein, Elliott de schattige draak en die van de Assepoester koets. De onvergetelijke electro-syntho-magnetische muziek, die voor de gelegenheid is geremixt, zal opnieuw de toon zetten.


EEN ELEKTRISCHE DRONEPARADE OM DE HEMEL TE VERLICHTEN
Vanaf 8 januari 2024* zal Disney Symphony of Colours beginnen met een knaller voor de gasten, Disney Electrical Sky Parade, waardoor ze de kans krijgen om een nachtelijke drone-parade in de lucht te ontdekken! Deze prestatie wordt mogelijk gemaakt door een uitzonderlijke nieuwe nachtelijke show die drones, videoprojecties, lichten en de fonteinen tegenover het Kasteel van Doornroosje combineert. De hemel zal getransformeerd zijn in een kleurenpalet, dankzij de levendige verlichting boven het kasteel.
Om Disney Electrical Sky Parade te ontwikkelen, hebben de Disneyland Paris Entertainment-teams opnieuw een actie samengewerkt met Dronisos, officiële technologieleverancier van Disneyland Paris en Europese leider in drone-shows in Frankrijk, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten. Deze adembenemende nieuwe show volgt
in de voetsporen van recente nachtproducties zoals Disney D-Light, Avengers: Power the Night of de ongelooflijke droneshow op Bastille Day, uitgevoerd op 14 juli 2023.

* Tot 30 september 2024
EEN NIEUWE DAGSHOW VIERT DISNEY-ANIMATIE EN PIXAR
Vanaf 10 februari 2024* kunnen gasten genieten van een kleurrijke, muzikale ervaring in een nieuwe, energieke show van de animatiefilms van zowel Disney Animation en Pixar, met een groot aantal personages: A Million
Splashes of Colour.
Deze originele creatie, meerdere malen uitgevoerd per dag, neemt de gasten mee op een reis door tijd om de verhalen van Disney animatie en Pixar te ontdekken – van tijdloze klassiekers tot de meest recente hits.
De kleurrijke praalwagens zullen geïnspireerd zijn op kunst, muziek en de teksten – de kernelementen die de kern vormen van Disney-animatie en Pixar's verhalen. Elk van de praalwagens zullen een eigen visuele identiteit krijgen en zullen dat ook boordevol Disney details en referenties zitten.
Muziek zal een centrale rol spelen bij het bepalen van het tempo van deze viering, waarbij twee originele partituren en een mashup van iconische nummers van zowel Disney Animation en Pixar-films in speciaal aangepaste versies. Van ‘The Bare Necessities’ (The Jungle Book) tot ‘We Don’t Talk About Bruno’ (Encanto) en ‘You’ve Got a Friend in Me’ (Toy Story) zal deze selectie liedjes gasten van alle leeftijden in de sfeer brengen, omdat het nummers laat horen die vele generaties geraakt heeft.
* Tot 30 september 2024BETOVERENDE DECORATIES IN MAIN STREET U.S.A.
Main Street U.S.A. een must-see tijdens een bezoek aan Disneyland Park, zal nieuwe kleurrijke kenmerken hebben met versieringen vanaf 10 februari 2024*.
Het land zal schitterend worden uitgedost in decoraties met een vleugje kleur, fonkelend licht en enkele bloemige accenten. Het vieren van de wonderen van de natuur in de winter en lente, deze nieuwe decoratie haalt zijn inspiratie uit de Art Nouveau en viert de rijkdom van Disney’s verhalen. Er zullen 50 Disney Animation- en Pixar-personages te zien zijn, waaronder Donald, Tiana (The Princess en de Kikker), Elsa (Frozen) en Woody (Toy Story). De belangrijkste bezienswaardigheden in Main Street U.S.A., zoals de Gazebo en Main Street Station, zullen opnieuw worden ingericht om Disney Symphony of Colours te vieren. Deze decoraties,
bedacht door het entertainment-scenografie team, zijn gemaakt in samenwerking met Franse ambachtslieden die een scala aan vaardigheden combineren, waaronder beeldhouw- en ornamentmodellering.
Een rijkdom aan kleuren zal ook tot uiting komen in de kostuums en make-up van de dansers van de show. In totaal zullen 30 dansers en personages elke dag de gasten een kleurrijk en warm welkom heten.
*Tot 5 mei 2024BOEK NU JE VERBLIJF VOOR 2024!
Kijk nu zelf op de Disneyland Paris website, ga naar de deze kalender en bekijk welke data de goedkoopste zijn, je kan je verblijf GRATIS annuleren tot 7 dagen voor aankomst en betaald een voorschot bij het boeken. Hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger!

DISNEYLAND PARIS BLIJFT ENTERTAINMENT VAN WERELDKLASSE LEVEREN
Sinds 1992 is er sprake van het creëren van originele shows onderdeel van het DNA van Disneyland Paris en een grote verscheidenheid aan entertainment wordt momenteel aangeboden:  TOGETHER: A
Pixar Musical Adventure, Mickey and the Magician en The Lion King: Rhythms of the Pride Lands.
Deze producties zijn bijzonder populair bij gasten, met hoge tevredenheidsbeoordelingen. Verhalen die tot leven komen dankzij de getalenteerde artistieke en technische teams, die regelmatig samenwerken met vakmensen, ambachtslieden, met wie sommigen al jaren hebben samengewerkt voor het resort.

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland Paris opende voor het eerst zijn deuren in april 1992 en is de belangrijkste toeristische bestemming van Europa geworden. Tegenwoordig is het een meerdaags vakantieresort met twee themaparken van wereldklasse, zeven Disney-themahotels, Disney Village® entertainmentcomplex en een van de beste locaties voor bedrijfsevenementen in Europa. Disneyland Paris is de grootste particuliere werkgever in het departement Seine-et- Marne, met ruim 500 verschillende banen en 124 nationaliteiten vertegenwoordigd.

Alle genoemde evenementen, shows, attracties, entertainment en ervaringen zijn onderhevig aan wijzigingen, vertragingen of wijzigingen annulering zonder voorafgaande kennisgeving en is afhankelijk van de weersomstandigheden.
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op zaterdag 18 november 2023 12:54

Laagste prijs kalender