Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Start van Disney Symphony of Colours met de nieuwe Disney Electrical Sky Parade

januari 09, 2024 292
Gisteren, 8 januari 2024*, ging Disney Symphony of Colours** van start met de Disney Electrical Sky Parade, waardoor gasten de kans kregen om een nachtelijke droneparade in de lucht mee te maken!

Deze nieuwigheid is een oogverblindend eerbetoon aan de Main Street Electrical Parade, een nachtelijk spektakel dat de geschiedenis van Disneyland Paris markeerde toen het tussen 1992 en 2003 in het Disneyland Park werd opgevoerd. Disney Electrical Sky Parade geeft nostalgische gasten de kans om hun kindertijd opnieuw te beleven. Meer dan 500 drones paraderen door de nachtelijke hemel in de vorm van verlichte praalwagens, die de verschillende iconen van de Main Street Electrical Parade symboliseren, waaronder Mickey Mouse en de oogverblindende trein van zijn vrienden, Elliott de schattige draak en het rijtuig van Assepoester. De onvergetelijke elektro-syntho-magnetische muziek, die voor de gelegenheid is geremixt, bepaalt opnieuw het tempo voor dit spectaculaire festival van nachtelijke magie.Afbeelding


Om Disney Electrical Sky Parade te ontwikkelen, hebben de Disneyland Paris Entertainment-teams opnieuw samengewerkt met Dronisos, officiële technologieleverancier van Disneyland Paris en Europese leider op het gebied van drone-shows in Frankrijk, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten. Deze adembenemende nieuwe reeks treedt in de voetsporen van recente nachtelijke producties zoals de bekroonde en genomineerde shows*** Disney D-Light, Avengers: Power the Night en de ongelooflijke droneshow van Bastille Day, opgevoerd op 14 juli 2023.

De beste periode en beste prijs zoeken voor een verblijf in Disneyland Paris?

Ga naar de prijskalender!

Boek nu je verblijf! Klik hier.
 

2 EXTRA KLEURRIJKE ERVARINGEN ALS ONDERDEEL VAN DISNEY SYMPHONY OF ColourS
Vanaf 10 februari 2024 kunnen gasten genieten van A Million Splashes of Colour, een kleurrijke, muzikale ervaring in een nieuwe, energieke show. Deze is overdag ter ere van de animatiefilms van zowel Walt Disney Animation Studios als Pixar Animation Studios, met een groot aantal personages en 30 dansers. Deze originele creatie, die meerdere keren per dag wordt opgevoerd, neemt de gasten mee op een reis door de tijd en ontdekt de verhalen van Disney Animation en Pixar – van tijdloze klassiekers tot de meest recente hits. Muziek zal een centrale rol spelen bij het bepalen van het tempo voor deze viering, waarbij twee originele partituren en een mashup van iconische nummers uit de favoriete films van fans worden gecombineerd in speciaal aangepaste versies.
*Van 10 februari tot 30 september 2024Main Street U.S.A. , een must-see als je Disneyland Park bezoekt, zal vanaf 10 februari 2024 nieuwe kleurrijke decoraties bevatten*: Blooming in Colours: een reis naar sprookjeswerelden! Het land zal worden uitgedost in oogverblindende decoraties met een vleugje kleur, een fonkeling van licht en enkele bloemrijke accenten die 'wakker worden in de winter' dankzij Pixie Dust, besprenkeld door Tinker Bell en haar tweelingzus Sneeuwkristal.
*Van 10 februari tot 5 mei 2024DISNEYLAND PARIJS BLIJFT ENTERTAINMENT VAN WERELDKLASSE BIEDEN

Disneyland-hotel
In een niet zo ver weg gelegen koninkrijk heropent Disneyland® Paris op 25 januari 2024 de deuren van zijn karakteristieke vijfsterrenhotel en nodigt alle gasten – vooral kinderen – uit om een meeslepende reis door de koninklijke Disney-verhalen te beleven dankzij uniek Disney-entertainment . Tijdens hun verblijf zullen de gasten La Troupe Royale Disney ontdekken, een vrolijk duo komieken begeleid door een Disney Princess-personage, dat onverwacht verrassende meezingers of interactieve koninklijke verhalen zal uitvoeren - een unieke meeslepende ervaring die in geen enkel ander Disney Hotel beschikbaar is. Ze krijgen ook de kans om te communiceren met geliefde koninklijke Disney-personages, maar ook met Mickey Mouse, Minnie Mouse en vrienden, in nieuwe exclusieve vorstelijke kledij, vele gelegenheden om levenslange herinneringen te creëren!
 

Alice en de Hartenkoningin: Terug naar Wonderland
In het voorjaar van 2024 worden gasten van het Walt Disney Studios Park uitgenodigd om de chaotische en kleurrijke wereld van Alice in Wonderland van Disney Animation te betreden tijdens een exclusieve nieuwe show die een moderne en flamboyante draai geeft aan de geliefde klassieker. Zowel kinderen als volwassenen kunnen een energieke muziekshow ontdekken die verschillende soorten artiesten samenbrengt. Als klap op de vuurpijl krijgen zij de unieke kans om de uitkomst van deze show te beïnvloeden.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 29 februari 2024 07:32

Laagste prijs kalender