Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

MagicPass: een heleboel magie in zakformaat

maart 18, 2022 1469
Verblijf in een Disney Hotel of in Villages Nature Paris by Center Parcs en je krijgt met één tik van je MagicPass toegang tot de Disney Parken en een wereld vol exclusieve en magische voordelen.

Jouw sleutel tot een magisch verblijf
Maak je geen zorgen om tickets, bankkaarten, maaltijdvouchers en kamersleutels, alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk bezoek aan Disneyland Paris staat op je MagicPass. Een veilige alles-in-één-pas waarmee je zorgeloos van alle voordelen van je verblijf kunt profiteren. Elk lid van je groep (behalve kinderen jonger dan 3 jaar) krijgt een MagicPass bij het inchecken in het Disney Hotel of bij Villages Nature Paris by Center Parcs. De pas is geldig tijdens de volledige duur van je verblijf.

De voordelen van de MagicPass
Zonder zorgen
Geen gesleur met kaarten, geld en sleutels, met een MagicPass past je hele Disney avontuur in je achterzak. Je MagicPass is:
- Je toegangsticket voor de Disney Parken
- Je kamersleutel in sommige Disney Hotels
- Je Extra Magic Time - waarmee je toegang krijgt tot de Disney Parken voor de officiële openingsuren
- Je groepsopties, zoals maaltijdformules, shows en speciale evenementen
- Je toegang tot het zwembad en de fitnessruimte van je Disney Hotel
- Je betaalkaart voor de boetieks en restaurants in de Disney Parken, Disney Hotels en Disney Village, indien je dat wilt (afgerekend op de factuur van je Disney Hotel).

Persoonlijk
Elk lid van je groep (behalve kinderen jonger dan 3 jaar) krijgt een persoonlijke pas zodat ze hun verblijf helemaal zelf kunnen invullen. Je kunt het gebruik op gelijk welk moment controleren in de Disney boetieks en restaurants, bij de receptie van je Disney Hotel, op MagicPass.DisneylandParis.com en op je persoonlijke pagina op de tv in je kamer.

Veilig
Geen zorgen als je je pas verliest. Je kunt eenvoudig een nieuwe ophalen bij je Disney Hotel, bij de City Hall en Studio Services in de Disney Parken. Om te betalen met de pas is een pincode vereist.

Wil je graag een verblijf tegen de beste prijs boeken? Gebruik de handige prijskalender.
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Laagste prijs kalender