Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Pass Annuel Showtime komt terug op 24 en 25 september 2022

september 14, 2022 131
Pass Annuel Showtime is terug! Infinity en Magic Plus jaarkaarthouders kunnen straks vanaf 12 reserveren voor de opnames op 24 en 25 september 2022 in Disney Village. Reserveren kan via het jaarkaarthouders platform: Kijk hier.

OP HET PROGRAMMA:
In een gloednieuwe setting in Disney Village zullen Arthur, Betty en Jimmy ons meeslepen door een preview van de magie die binnenkort naar Disneyland® Paris komt, inclusief Halloween en Kerstmis.

Bekijk de vorige shows op de Disneyland Paris YouTube pagina.

i️ Met betrekking tot het filmen van een show in het openbaar, moeten deelnemers een uitzendingsautorisatie invullen, deze moet worden gedownload tijdens uw registratie en moet al ingevuld worden geretourneerd op D-Day.

Om technische en artistieke redenen zullen er tijdens de opnames verschillende pauzes worden ingelast. De opnames kunnen op elk moment worden onderbroken en het is niet mogelijk om het park te verlaten voor het einde van de opnames.
⛔ Het is ten strengste verboden om de show te filmen of te fotograferen.
Wij danken u voor uw registratie alleen als u zeker weet dat u aan deze programma's kunt deelnemen. Er wordt een controle van de Jaarpas en registraties uitgevoerd, elke registratie die niet wordt gehonoreerd en niet 24 uur van tevoren wordt geannuleerd, resulteert in het blokkeren van de Jaarpas voor toekomstige evenementen.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender