Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Informatie Treasure Night Pass event 22 maart 2024

februari 08, 2024 899
Het volgende jaarkaarthouders en Pass houders event is op 22 maart 2024!

Vertegenwoordig trots de kleuren van je favoriete land!
Bereid je voor op een meeslepende avond vol avontuur dat je favoriete land vertegenwoordigt: sluit je je aan bij de inwoners van Thunder Mesa, Main Street, U.S.A. of ga je weg met de piraten van Adventure Island? Ben jij meer sprookjes of visionaire verhalen?

Kies je land, bereid je kostuum voor en sluit je aan bij de bewoners van de landen en Disney-personages in het avontuur!

Vind wachtwoorden om toegang te krijgen tot geheime zones die verborgen zijn in elk land en ontdek 4 exclusieve shows om samen de 5 landen van het Disneyland Park te vieren!
(Elke deelnemer heeft onbeperkt toegang tot de gebieden van zijn keuze, op voorwaarde dat hij het wachtwoord voor elk Land vindt. Houd er rekening mee dat de wachtwoorden alleen in het Frans zijn.)

Details:
- 22 maart 2024 van 21u15 tot 02u (toegang tot Disneyland Park met ticket vanaf 18u30)
- Elke jaarkaarthouder mag max 2 gasten meenemen met een geldig ticket voor de avond, ze moeten samen het park binnen gaan
- -25% korting voor gasten met beperking + 1 begeleider, deze tickets zijn aan de ingang van Disneyland Park te koop. (Een extra gast kan tegen normaal tarief met online gekocht ticket.)

De kaartverkoop start op 14 februari om 11u. De link is hier al beschikbaar ➡️: Tickets

Het dragen van een kostuum wordt sterk aanbevolen! Eer je favoriete attractie of je favoriete land door je mooiste outfits en accessoires te dragen. Toegang tot het park met kostuum is mogelijk vanaf 18.30 uur!

Geniet van het Park in ideale omstandigheden, met een beperkt aantal kaartjes in de verkoop en korte wachttijden bij attracties.

Voor meer informatie en antwoorden op vragen of online aankopen kijk hier: Disneyland Paris Website Jaarkaarten


BELANGRIJK: E-tickets zijn op naam. Niet-restitueerbaar, niet-inwisselbaar, niet-overdraagbaar ticket aan een derde partij. De naam vermeld op het e-ticket moet overeenkomen met die op de Pas. Begeleidende personen moeten met het Pass-lid aanwezig zijn bij de ingang van het Disneyland Park. Houd er rekening mee dat het aantal tickets beperkt is.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender