Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ratatouille: The Adventure

augustus 11, 2020 1684

Krimp tot het formaat van Rémy en buk, duik, ontwijk en ren voor je leven in deze duizelingwekkende achtervolging door de gigantische keuken van Chef Skinner.

Ratatouille: Een avonturenrecept
Hou je staart vast en trakteer je zintuigen op een gloednieuwe 4D-ervaring in de Disney Ratatouille attractie. Rémy en zijn vrienden hebben er een potje van gemaakt. Chef Skinner ziet jullie al snel en zet de achtervolging in door Gusteau's beroemde Parijse restaurant met al zijn geuren, kleuren en geluiden. Dit is een gloednieuw smakelijk Disney avontuur voor 2014 dat zeker naar meer smaakt.
Smakelijk!


Afbeelding

Op 10 juli 2014 opende een nieuwe gedeelte van het Walt Disney Studio's Park welk geheel in het thema van Ratatouille was gemaakt. Deze video geeft een sfeerbeeld van Place de Rémy, Ratatouille: The Adventure en Bistrot Chez Rémy.





Ratatouille: L'Aventure Totalement Toquée de Rémy (Franse benaming) is een trackless darkride gebaseerd op de Disney animatiefilm Ratatouille. Tijdens de rit nemen tot 6 bezoekers met een 3D-bril plaats in voertuigen die op ratten lijken. De rit neemt de bezoeker mee door verschillende hallen met grote decoratiestukken waardoor de bezoekers zich zo groot als een rat voelen. Er staan ook schermen in de hallen waarop speciaal voor de attractie ontwikkelde 3D beelden te zien zijn.

Tevens krijgen de bezoekers een 3D-bril op. De darkride is een zogenaamde trackless darkride, wat betekent dat er geen rails is waarover de voertuigen bewegen en dat de voertuigen ieder hun eigen route kunnen hebben die door de route van een ander voertuig kan worden beïnvloed. Tijdens de rit rijden de voertuigen door verschillende hallen die volledig gedecoreerd zijn naar onderdelen binnen een restaurant zoals de keuken. Echter zijn alle objecten vele malen uitvergroot, waardoor het idee opgewekt wordt dat men even groot is als een rat. De scènes worden afgewisseld door 3D-beelden, waarin te zien is dat restaurantpersoneel ratten probeert te verjagen.

De bouw van de attractie ging van start in 2010 en koste €200 miljoen, de soft opening was op 21 juni 2014 en de officiële opening was dan op 10 juli 2014.
Ook in Epcot (WDW) opent een gelijkaardige attractrie in oktober 2021, deze noemt Remy's Ratatouille Adventure.



Aanvullende informatie

  • Locatie: Walt Disney Studios Park, Worlds of Pixar
  • Minimale lengte: Geen minimumlengte
  • Extra services: FASTPASS, SINGLE RIDER
  • Interesses: Alle Leeftijden
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 18 maart 2022 16:03

Laagste prijs kalender