Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Toy Soldiers Parachute Drop

november 17, 2020 1777

Roep je soldaatjes op appèl en laat ze naar Toy Story Playland marcheren voor een spannende parachutesprong achter de vijandelijke linies.

Toy Soldiers Parachute Drop: Operatie Papa Delta komt eraan!
Sarge heeft je ingelijfd bij zijn kleine groene regiment. Maar eerst moet je leren parachutespringen. Dus doe je gordel om rekruut, volg de bevelen op en zet je schrap voor een sprong van 25 meter boven een legerbasis vol uitkijktorens en manshoge groene speelgoedsoldaatjes. Het is net alsof je onderdeel bent van een grote speelgoedset!

Geïnspireerd op de Disney•Pixar Toy Story-films.


Afbeelding

Deze attractie is te vinden in Toy Story Playland sinds augustus 2010. Het gebied bestaat uit nog 2 andere attracties die ook op het zelfde moment geopend zijn. De toren is 23 meter hoog en de rit duurt 90 seconden, per gondel kunnen 6 bezoekers plaatsnemen. Dezelfde attractie is ook te vinden in Hong Kong Disneyland, maar de versie in Parijs was de eerste en heeft 2 wachtrijen waarvan een single rider. In Toy Story Playland is het de bedoeling dat bezoekers zich even groot voelen als speelgoedsoldaten uit de films van Toy Story.
Aanvullende informatie

  • Locatie: Walt Disney Studios Park, Worlds of Pixar
  • Minimale lengte: 81cm
  • Extra services: SINGLE RIDER
  • Interesses: Familieplezier
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 10 september 2021 14:07

Laagste prijs kalender