Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cars ROAD TRIP

mei 19, 2021 2292
Laat je motor ronken voor Cars ROAD TRIP, een vernieuwde attractie die naar het Walt Disney Studios Park. Een reis langs natuurlijke en Carakteristieke bezienswaardigheden uit het Zuidwesten van Amerika over de meest legendarische highway.


Hou jij ook van road trips?
Cruz Ramirez en Sally Carrera zijn er dol op! Samen met hen ga je een trip maken. Ga zitten, hou je camera klaar en kijk je ogen uit bij de verbluffende hoogtepunten die de natuur en dit Carsavontuur voor je in petto hebben.
 

Een unieke tour
Eerste halte: Een dolgedraaide attractie Maak een foto van De Grootste Wielmoer ter Wereld en vergeet niet te zwaaien naar Bliksem McQueen, Luigi en Guido.
Tweede halte: Power shower! Er gaat niets boven een natuurlijke wasbeurt met wat extra shower power. Hier zie je hoe een enorme watertankwagen zijn dagelijkse schoonmaakbeurt aanpakt in Cars-tastrophe Canyon.
Laatste halte: Het meesterwerk van Takel! Takel staat bekend om zijn indrukwekkende artistieke autowrakwerken. Vandaag onthult hij zijn nieuwste kunstwerk. Kun jij raden wat het voorstelt? Toeter maar wanneer je zijn monument mooi vindt!

Boek nu je verblijf op de: Disneyland Paris Website

Aanvullende informatie

  • Locatie: Walt Disney Studios Park, Worlds of Pixar
  • Minimale lengte: Geen minimumlengte
  • Waarschuwingen: Gasten kunnen nat worden
  • Interesses: Familieplezier
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 17 februari 2022 09:38

Laagste prijs kalender