Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"How I Met Your Father" Spin-off serie van "How I Met Your Mother" binnenkort op Disney+

januari 17, 2022 393
"How I Met Your Father", de spin-off serie van   "How I Met Your Mother" is op dinsdag 18 januari 2022 in premiere gegaan op Hulu in de VS en wordt ergens volgend jaar op Disney+ verwacht. Een specifieke releasedatum is nog niet bekend.

Het 10 afleveringen tellende eerste seizoen van de serie gaat exclusief op Hulu in première op dinsdag 18 januari 2022.

Het is bevestigd dat de serie ook internationaal naar Disney+ komt, maar er is nog geen releasedatum bevestigd.

In de nabije toekomst vertelt Sophie (Hilary Duff) haar zoon het verhaal over hoe ze zijn vader ontmoette: een verhaal dat ons terug katapulteert naar het jaar 2021 waar Sophie en haar hechte groep vrienden aan het uitzoeken zijn wie ze zijn, wat ze uit het leven willen halen en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van dating apps en grenzeloze opties.

In de serie zijn Hilary Duff, Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran, Suraj Sharma te zien, evenals terugkerende sterren, Kim Cattrall, Daniel Augustin, Ashley Reyes en Josh Peck.How I Met Your Father' is geschreven door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger. Uitvoerend producenten voor "How I Met Your Father" zijn Aptaker, Berger, Carter Bays, Craig Thomas, Pam Fryman, en Adam Londy. Hillary Duff zelf is de producent.

Bekijk de trailer hieronder:Wat denk je van de "How I Met Your Father" trailer?
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 18 januari 2022 08:02

Laagste prijs kalender