Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney+ presenteert unieke tekenervaring "Sketchbook"

maart 18, 2022 281
Disney+ nodigt u uit voor een unieke tekenervaring in de gloednieuwe, zesdelige originele serie "Sketchbook" met Walt Disney Animation Studios die op 27 april wordt uitgezonden.Vanuit Supper Club en in samenwerking met Walt Disney Animation Studios, krijgt het publiek een insidersblik in het animatieproces als enkele van de getalenteerde kunstenaars van de Studios hen leren hoe ze geliefde Disney-personages moeten tekenen, waaronder Kuzco uit "Emperor's New Groove", "Olaf uit "Frozen", "Genie" uit "Aladdin", "Captain Hook" uit "Peter Pan", "Mirabel" uit "Encanto" en de jonge Simba uit "The Lion King".

"Sketchbook" with Walt Disney Animation Studios is een intieme documentairereeks die ons meeneemt naar de bureaus en in het leven van getalenteerde kunstenaars en animators. Zij leren ons hoe je een iconisch personage uit een Walt Disney Animation Studios film tekent. Elke aflevering richt zich op een enkele kunstenaar die een personage illustreert dat zij hielpen creëren of dat hen inspireerde om kunstenaar te willen worden in de Studio. Terwijl we de stappen leren om deze personages te tekenen, ontdekken we ook dat de artiesten elk een uniek verhaal te vertellen hebben over hoe ze hun weg naar Disney en hun gekozen personage hebben gevonden. Van de makers van "Chef's Table", zal deze exclusieve ervaring kijkers van alle leeftijden een nieuwe kijk geven op hoe deze geliefde personages tot leven komen op het scherm, terwijl ze hen onderweg kennis laten maken met een nieuwe cast van levensechte personages.

 "Deze serie is een ongekende kijk op wat er nodig is om deze geliefde personages tot leven te brengen," zegt Jason Sterman, directeur en uitvoerend producent, Supper Club. "We zijn vereerd dat deze ongelooflijke groep artiesten ons niet alleen vertrouwde om hun vaardigheden te presenteren, maar ook om hun persoonlijke, en vaak emotionele, verhalen met de wereld te delen. We kijken ernaar uit om het publiek te inspireren om hopelijk zelf een potlood op te pakken en het op papier te zetten."

"Denk terug aan je favoriete films van Walt Disney Animation Studios, of het nu gaat om onze begindagen, de films van onze renaissance in de jaren negentig of de bekroonde films van nu zoals 'Encanto' en 'Frozen,' elke film begint met een idee, een potlood en een kunstenaar. En binnen de duizenden kunstenaars die onze 60 films in de afgelopen eeuw hebben gemaakt, heeft iedereen een uniek en speciaal verhaal," zegt executive producer van de serie, Amy Astley, senior vice president, Publicity/Communications, Creative Legacy, and Brand Strategy voor Walt Disney Animation Studios. "Het was een eer om samen te werken met Supper Club, wiens projecten zoals 'Chef's Table' prachtig vastgelegde, intieme portretten van getalenteerde mensen creëren. Met 'Sketchbook' hopen we de kunst van het tekenen te demystificeren en toegankelijk te maken voor iedereen die een potlood en papier wil pakken, terwijl we tegelijkertijd de individuen die bijdragen aan onze films nog meer waarderen."

"Sketchbook" met Walt Disney Animation Studios wordt geproduceerd door Supper Club in samenwerking met Disney Animation. Voor Supper Club zijn Jason Sterman, David Gelb en Brian McGinn uitvoerend producent. Voor Walt Disney Animation Studios is Amy Astley uitvoerend producent. Sterman, Leanne Dare en Andrew McAllister fungeren als regisseurs.

De personages en artiesten die in de serie voorkomen zijn onder andere:
 Emperor’s New Groove “Kuzco”
Gabby Capili's pad naar Disney Animatie begon op jonge leeftijd toen ze haar eerste Disney film zag in de bioscoop met haar vader, "The Emperor's New Groove." Terwijl Gabby ons leert hoe ze haar favoriete personage uit de film, "Kuzco", tekent, deelt ze ook het belang om je instincten te volgen en vrij te zijn om je door het leven te laten leiden waar je thuishoort.

 Frozen “Olaf”
Terwijl ze ons één van de meest geliefde personages van Disney Animation leert tekenen, "Olaf" uit de wereldhit "Frozen" films, deelt Hyun Min Lee de vreugdevolle verwondering van het personage en hoe ze persoonlijk verlies kanaliseerde om een leidend licht te zijn in haar animatiecarrière.

 Aladdin “De Geest”
De legendarische Disney animator Eric Goldberg leidt ons door de stappen van het tekenen van zijn meest iconische karakter, "De Geest" uit "Aladdin" terwijl hij onderweg vertelt tot op welk niveau Robin Williams invloed had op het personage en de animatie.

 Peter Pan “Kapitein Haak”
Disney animator en karakterontwerper Jin Kim groeide op in Zuid-Korea en was altijd gefascineerd door de schurken uit Disneyfilms. Terwijl Jin ons leert om "Peter Pan's" "Kapitein Haak" te tekenen, leren we dat zijn reis naar Amerika en werken bij Disney bijna niet doorging vanwege zijn kleurenblindheid.

 Encanto “Mirabel”
Disney Animation story artist Samantha Vilfort leert ons hoe je één van de nieuwste personages van de Studio tekent, "Mirabel Madrigal," uit de bekroonde hitfilm "Encanto." Door haar verhaal leren we dat haar connectie met Mirabel's strijd om anders te zijn dan alle anderen in haar familie, dicht bij huis raakt.

 The Lion King “Simba”
De beroemde Disney animator Mark Henn leert ons hoe je één van zijn favoriete personages tekent, "Young Simba" uit "The Lion King". Door Marks verhaal leren we hoe belangrijk het is om je dromen nooit op te geven, zelfs niet als je wordt afgewezen.

IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DRAW IT…
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender