Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney+ heeft aangekondigd dat "Only Murders In the Building" terugkeert

april 06, 2022 159
Na de schokkende dood van Arconia Board President Bunny Folger, racen Charles (Steve Martin, "Father Of The Bride"), Oliver (Martin Short, "The Morning Show") & Mabel (Selena Gomez, "The Dead Don't Die") om haar moordenaar te ontmaskeren. Er volgen echter drie (ongelukkige) complicaties - het trio wordt publiekelijk betrokken bij de moord op Bunny, zijn nu het onderwerp van een concurrerende podcast, en hebben te maken met een stel New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd.
 
"Only Murders in the Building” is gecreëerd en geschreven door Steve Martin en John Hoffman (“Grace & Frankie,” “Looking”). Martin en Hoffman zijn uitvoerend producent, samen met Martin Short, Selena Gomez, "This Is Us"-maker Dan Fogelman en Jess Rosenthal.

Disney+ heeft aangekondigd dat "Only Murders In the Building" terugkeert met een tweede seizoen bij Star op Disney+ op 28 juni 2022.

Dankzij gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht biedt Disney+ een familievriendelijke kijkervaring. Voor de gemoedsrust van ouders en verzorgers kunnen abonnees toegangslimieten instellen voor meer volwassen content en profielen aanmaken die beveiligd zijn met een toegangscode, naast de bestaande Kinderprofielen.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 06 april 2022 20:10

Laagste prijs kalender