Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De gloednieuwe live action Pinocchio vanaf 8 september op Disney+

juni 02, 2022 331
When you wish upon a star…⭐ Bekijk de trailer van de gloednieuwe live action #Pinocchio en stream de film 8 september op @DisneyPlus. 🧚  

De wereldwijde viering van Disney+ Day keert terug op donderdag 8 september 2022. Om dit te vieren, zal de streamingdienst speciale ervaringen voor fans en abonnees hosten, en zal nieuwe content van zijn grote merken in première gaan, waaronder de terugkeer van de geliefde Disney-franchise in de geheel nieuwe live action "Pinocchio" op Disney+ Day, 8 september.

De teaser-trailer en key art voor de film, met in de hoofdrollen Tom Hanks, Benjamin Evan Ainsworth, Cynthia Erivo, Joseph Gordon-Levitt, Keegan-Michael Key, Lorraine Bracco en Luke Evans, zijn nu beschikbaar. Naast 'Pinocchio' kondigt Disney+ de komende maanden nog meer Disney+ Day-premières aan van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.


Academy Award®-winnaar Robert Zemeckis regisseert deze live-action hervertelling van het geliefde verhaal van een houten pop die aan een spannend avontuur begint om een ​​echte jongen te worden. Tom Hanks speelt Geppetto, de houtsnijder die Pinocchio (Benjamin Evan Ainsworth) bouwt en behandelt alsof hij zijn eigen zoon is. Joseph Gordon-Levitt is Japie Krekel, die zowel Pinocchio's gids als zijn "geweten" is; Academy Award®-genomineerde Cynthia Erivo is de Blauwe Fee; Keegan-Michael Key is "eerlijke" John; Academy Award®-genomineerde Lorraine Bracco is Sofia the Seagull, een nieuw personage, en Luke Evans is The Coachman. Ook in de cast zijn Kyanne Lamaya als Fabiana (en haar marionet Sabina), Giuseppe Battiston als Señor Stromboli en Lewin Lloyd als Lampwick.

Robert Zemeckis, Derek Hogue, Andrew Miano, Chris Weitz en Paul Weitz zijn de producenten van de film, met Jackie Levine, Jack Rapke, Alexandra Derbyshire en Jeremy Johns de uitvoerende producenten.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 02 juni 2022 21:41

Laagste prijs kalender