Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"Solar Opposites" komische animatiereeks op Disney+ vanaf woensdag 13 juli

juni 27, 2022 146
Vandaag stelt Disney+ de officiële trailer en de key art van het derde seizoen van "Solar Opposites" voor. Deze komische animatiereeks is een Disney+ Original die terugkeert naar Star op Disney+ vanaf woensdag 13 juli.


 
"Solar Opposites", van Justin Roiland (‘Rick & Morty’) en Mike McMahan (‘Rick & Morty’, ‘Star Trek: Lower Decks’), gaat over een team van vier aliens die maar niet kunnen beslissen of de aarde nu smerig of net spectaculair goed is. Korvo (Justin Roiland) en Yumyulack (Sean Giambrone, ‘The Goldbergs’) zien vooral de vervuiling, de consumptiemaatschappij en de menselijke zwakheid. Maar Terry (Thomas Middleditch, ‘Silicon Valley’) en Jesse (Mary Mack, ‘Golan the Insatiable’) zijn helemaal verzot op tv, fastfood en alle leuke dingen. In seizoen drie proberen de aliens te groeien van team naar familie.
 
"Solar Opposites" wordt geproduceerd door Justin Roiland, Michael McMahan en Josh Bycel. De serie wordt geproduceerd door 20th Television Animation.
 
Dankzij gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht biedt Disney+ een familievriendelijke kijkervaring. Voor de gemoedsrust van ouders en verzorgers kunnen abonnees toegangslimieten instellen voor meer volwassen content en profielen aanmaken die beveiligd zijn met een toegangscode, naast de bestaande Kinderprofielen.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 27 juni 2022 07:54

Laagste prijs kalender